Kemény kritika, ezt gondolja Kiss Endi Szabó Zsófi válásáról

A Hooligans dobosának meg volt a véleménye Szabó Zsófiék válásáról, és ezt kamerák előtt is elmondta.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.19.
Vélemény

Az elmúlt időszakban a magyar celebek sorra jelentik be szakításukat. Többek között Szabó Zsófi is, aki idén jelentette be, hogy hat év házasság után otthagyja párját. A téma mellett a Hooligans dobosa Kiss Endi sem ment el szó nélkül - írja a Ripost.

Egy kicsit csúnyán mondva, ha beállsz k..vának, ne csodálkozz, ha elintéznek. Ilyen a média világa. Ha már beálltunk az elején, akkor vagy vállaljuk az egészet vagy nem. De én nem akarom megbántani őket” – szögezte le Kiss Endi a LifeTV-n futó Bréking pénteki adásában, majd rögtön hozzátette, hogy szerinte igenis vállalni kell a rossz eseményeket és érzéseket is, ha korábban a jó dolgokkal folyamatosan körbehaknizták a sajtót.

„Szégyellném magam, hogyha csak a jókat mondanám el magamról. Pont a rosszakat szeretem elmondani. Az annyira idétlen, hogy kiállok és elmondom, hogy milyen jó dobos vagyok, de azt meg eltitkolom, hogy velem szörnyű élni, és mindenki meneküljön tőlem” – zárta gondolatait a zenész.

Nem Kiss Endi az első, aki megszólal Szabó Zsófi válásával kapcsolatban. Korábban több kommentelő is kifejtette a véleményét a közösségi oldalán.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás