Jóban Rosszban: két fontos szereplő is elbúcsúzott a sorozattól





Két fontos karakter is elköszönt a kedd esti adásban, de sok boldog percet okoztak a tévénézőknek.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2021.02.05.
TV2 búcsú Jóban Rosszban

Kedd este két történet végére is pont került a Jóban Rosszban cselekményszálában! A SuperTV2-n futó sikeres sorozatban ugyanis a Révész Milánt alakító Adányi Alex, valamint a Papp Krisztiánt megformáló Habóczki Máté is búcsúzott a produkciótól.

Adányi Alex öt évvel ezelőtt lépett be a Jóban Rosszban stúdiójának ajtaján.

Arra emlékszem, hogy izgatott voltam, mert tudtam, hogy egy összeszokott csapathoz érkezek, akik itt vannak együtt reggeltől estig, és azért ilyenkor fura bekerülni valahova, hiszen megvannak a megszokott dolgaik, a belsős poénok. De hatalmas élmény volt megismerni őket és a csapat részévé válni.

Alex továbbá elárulta, hogy több szempontból is nagyon izgalmasnak bizonyult számára Milán megformálása. A fiatal fiú fotóstól kezdve maffiózóig rengeteg szerepben kipróbálhatta magát, így szinte pár havonta ˝új˝ ember bőrébe bújhatott. Alex arról is mesélt, hogy igazán érdekes volt számára Milán párkapcsolatainak alakulása is.

A nőügyek azok elég izgalmasnak ígérkeztek, ugyanis Milánt mindig felszedték. Sosem csajozott, mégis nem kevés barátnője volt. Ehhez képest a magánéletem teljesen máshogy alakult, hiszen a sorozatban töltött öt év alatt megtaláltam a párom, akivel össze is kötöttük az életünket.

Alexhez hasonlóan Habóczki Máté számára is meghatározó volt a Jóban Rosszban csapatával töltött idő: – Az elmúlt két év nagyon eseménydúsan telt, szerettem minden percét. Az összes kollégával nagyon szerettem forgatni, nem igazán akarnék kiemelni senkit, de azt azért meg kell jegyeznem, hogy Bozsó Péter, Pikali Gerda, vagy éppen Tóth Roland humora páratlan. Velük nem lehet nevetés nélkül végig csinálni egy jelenet forgatását. Adányi Alex, Habóczki Máté és Timon Barna a Macsekban. Fotó: TV2

 





Ezeket olvastad már?
Most kiderült: ez lett végül a Házasság első látásra párjaival

Most kiderült: ez lett végül a Házasság első látásra párjaival

Óriási veszteség érte Oszvald Marikát

Óriási veszteség érte Oszvald Marikát

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás