Az állatvédelem mellett kampányol az Exatlon Hungary szexi sztárja

Sokkoló élménye van az illegális szaporítókkal Kocsis Alexandrának.

Megosztás
Szerző: Metropol
2021.02.15. 19:40
Felelősség

Fitness bajnok is támogatja a magyar kormány állatvédelmi konzultációját. A TV2 Exatlon Hungary című sikerműsornak sztárja, Kocsis Alexandra ma reggel a Mokkában árulta el, miért fontos számára a kérdőív kitöltése.

-Gyerekkorom óta nagy állatvédő vagyok. Örömmel látom, hogy az utóbbi hónapokban előrelépés van a témában. Nyilván mindig felszólal valaki ezzel kapcsolatban, hogy mennyire fontos, de amióta van az állatvédelemnek miniszteri biztosa, azóta talán történik valami. Azért fontos, hogy minél többen kitöltsék ezt a kérdőívet, mert olyan fontos pontokról is elmondhatjuk a véleményünket az állatvédelem kapcsán; mint például a szaporítók elleni fellépés-mesélte Szandi, akik a következő videóban sokkoló élményét is elárulja a témában, amit IDE kattintva megnézhet.

Állatvédelemről indított konzultációt Magyarország kormánya

Mit érdemel az, aki állatokat kínoz? Mi legyen a kóbor kutyákkal, gyepmesteri telepekkel, illegális szaporítókkal? Mire kötelezhető egy állat gazdája és mire nem? Jó-e, ha a cirkuszban idomított állatokkal lépnek fel? El kell-e altatni a sérült, beteg jószágot? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre most bárki kifejtheti a véleményét, elmondhatja javaslatait az állatvédelemről indított online konzultáció keretében. Hazánkban mintegy 2 millió kutya és valamivel több macska él, és egyáltalán nem elhanyagolható a gazdasági haszonállatok száma sem. Véleményét a www.allatvedelem.kormany.hu weboldalon írhatja meg.

Ezeket olvastad már?
Te is meglepődsz Curtis legújabb rajongóját látva – Fotó

Te is meglepődsz Curtis legújabb rajongóját látva – Fotó

Megidézte Dianát, így tündökölt Katalin hercegné

Megidézte Dianát, így tündökölt Katalin hercegné

Szombathy Gyula: Újra meg kellett tanulnom beszélni

Szombathy Gyula: Újra meg kellett tanulnom beszélni

Hoppá: Polgár Tünde ismét Gáspáréknak üzent?

Hoppá: Polgár Tünde ismét Gáspáréknak üzent?

Hírlevél feliratkozás

Top hírek

Ezek is érdekelhetik