Szörnyűség trauma, többször is megerőszakolták a magyar sztárt, őszintén beszél az átélt borzalmakról





Több millióan hallgatták meg legújabb slágerét, rengetegen rajonganak érte, de a legtöbben nem is sejtik, hogy milyen szörnyű traumákat kellett megélnie.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.27.
rapper a múlt sebei erőszak

Laskai Lili, vagy ahogy a magyar raprajongók ismerik Lil G 2018-ban vált ismertté, a jelenleg 32 milliós megtekintéssel rendelkező Petőfi Sándor című nótával. Az influenszerként is aktív lány most a múltjában átélt borzalmakról beszélt.

„Talán a rossz gyerekkorom miatt alakult így az életem: édesapám kiskoromban hagyott el, ami megpecsételte a sorsomat. Hamar megismertem a drogokat, különc személyiségem alakult ki, valamint a férfiakkal is sokszor pórul jártam„ - mondta el a szókimondó Lil G a Ripostnak.

Lilit kétszer is megerőszakolták fiatalabb korában. Az első esetnél még csak 15 éves volt. Az egyik buliban egy kábítószeres férfi nézte ki magának.

Nemrég pedig újabb trauma érte. „Ártatlan beszélgetésnek indult, segítséget kértek tőlem. Nem tudtam, hogy a vesztembe autózom, ugyanis egy kocsiban történt. Mindig mindenkinek segíteni szeretnék, majdnem ennek estem az áldozatául. Próbáltam ellenállni, meg is vert az illető, de miközben kézzel, lábbal ellenkeztem, rádöbbentem, hogy ha nem adom meg magam, többé nem szállok ki az autóból”- mesélte el a megdöbbentő részleteket Lili a lapnak.

A férfit felületesen ismerte csak, de az eset előtt még csak nem is számított rá, hogy ilyen tettre vetemedne. A fiatal lány a történtek ellenére nem tett feljelentést, mert fél az esetleges következményektől.

„Mindezek ellenére mégis mindenkinek azt üzenem, aki hasonló helyzetbe kerül, merjen segítséget kérni! Decemberben újra megpróbáltam öngyilkos lenni, de a szerelem életben tartott. Rájöttem, hogy nem hibáztathatom magam a történtekért, tovább kell lépnem„ - mondta el a hánytatott sorsú Lil G a lapnak, aki jelenleg párjával alkot közös csapatot, és úgy érzi közösen tervezhetik a jövőjüket.

 

 

 





Ezeket olvastad már?
Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Tüneményes családi fotóval köszöntötte Békefi Vikit férje, Feng Ya Ou

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás