Isten éltesse a ma 100 éves Keleti Ágnest!





A világ legidősebb olimpiai bajnoka is regisztrált már a koronavírus elleni védőoltásra.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.09.
vakcina

Ma ünnepli a 100. születésnapját ötszörös olimpiai aranyérmes tornásznőnk, Keleti Ágnes. A Nemzet Sportolójáról a nagy nap alkalmából elnevezték az Újpesti TE tornacsarnokát, Izraelben pedig – ahol 1957-es letelepedése után gyakorlatilag megteremtette a női tornasportot – ő lesz a bajnokság névadója. A jeles nap alkalmából se vége, se hossza az egész világból felé záporozó szeretetteljes köszöntéseknek. A koronavírus-járvány veszélyei miatt a közös, nagy ünneplésre nem kerülhet sor – de a mindig derűs Ági néni mindennapi csemegéje, egy jégkrém ma sem maradhat el - írja a Ripost.

Az ember érzi, mi esik jól neki, és csak olyan dolgokat csináljon, amiket szeret. Az a legfontosabb a világon, hogy az ember szeressen- szól a még ma is rednszeresen tornázó Keleti Ágnes életfilozófiája.

„A hősök és a legendák köztünk járnak, Ági néni még aktívan itt van. Nagyon szeretem a vidámságát és az életfelfogását, és külön öröm számomra, hogy ugyanabból a sportágból jövünk. Tudom, hogy az egy olimpiai aranyamat milyen nehezen tudtam megnyerni, ő viszont öttel büszkélkedhet. Igazándiból fel sem tudom mérni ép ésszel, hogy akkor mennyi munkával járt ez” – mondta az ünnepeltről az M1-en Berki Krisztián, olimpiai bajnok tornászunk.

Keleti Ágnes is regisztrált az oltásra

A szombaton századik születésnapját ünneplő tornásznő a kormányszóvivővel közösen jelentkezett be a vakcinainfo.gov.hu oldalra.

Szentkirályi Alexandra azt mondta: az, hogy már több mint egymillióan regisztráltak a koronavírus elleni oltásra, azt jelzi, hogy az emberek látják, jelenleg az oltásnak nagy jelentősége van. Az emberek tudják, hogy a járvány megállításához, a normális élethez való visszatéréshez az oltás jelenti a megoldást – hangsúlyozta.

Keleti Ágnes korábban egy exkluzív interjúban mesélt a Metropolnak arról, hogyan élte meg az elmúlt időszakot.

„Sokat láttam már, de ilyet még nem. Mikor korábban az életünket féltettük, az egy látható ellenség volt. Most csak türelem kell és fegyelem, ez kicsit könnyebb nekem” – mondta korábban az egykori sportoló.





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás