Halálos beteg Szilágyi István özvegye, nem sok jót ígérnek orvosai





Jolika néni tüdejében bukkantak rá a veszélyes kórra. Az özvegy az ünnepeket is a kórházban töltötte és továbbra sincs hova mennie



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.05.
betegség Szilágyi István Jolika néni

Egyre rosszabb hírek érkeznek Szilágyi István özvegyéről. Humenyánszky Jolán, azaz Jolika néni október óta szinte megszakítás nélkül kórházban van. Az orvosok már két foltot is találtak a tüdejében – tudta meg a Ripost. A vizsgálatok során kiderült, hogy Jolika néni tüdejét rosszindulatú daganat támadta meg. Az ünnepeket is a kórházban volt kénytelen tölteni. Ami azonban igazán megviselhette, hogy unokája és menye még csak nem is keresték, de segítőjére minden egyes nap számíthatott.

fotó: Metropol/Máté Krisztián

„A napokban beszéltem Jolika néni ózdi kezelőorvosával, akinek sikerült felvennie a kapcsolatot a néni budapesti kezelőorvosával, aki azt mondta: nem veszik vissza az osztályra, mert nincs értelme. Az ózdi orvos volt olyan rendes, hogy elmondta, a betegsége súlyossága miatt már nem lehet segíteni Jolika nénin. Azt is hozzátette, ezért kellene valami végleges helyet találni számára, ahol megpihenhet és ez lehetőleg ne egy kórház legyen” - árulta el az asszony segítője, Baricz Dezső.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás