Elkeserítő részletek derültek ki Szabó Zsófi válásáról





Szabó Zsófi tegnap reggel, élő adásban jelentette be, hogy hat év együttlét után válik férjétől, gyermeke apjától, Kis Zsolttól. A 32 éves műsorvezető jó ideig titkolta a nyilvánosság előtt, hogy zátonyra futott a házassága, s lapinformációk szerint már hónapok óta párkapcsolati problémákkal küzdöttek.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.30.
válás

A Bors egyik informátora, Szabó Zsófi közeli ismerőse szerint az édesanya már hónapok óta külön él gyermeke apjától, aki jelenleg szülővárosa, Nyíregyháza és Budapest között ingázik. A lap úgy tudja a válást vé­gül Zsófi mondta ki, aki már jó ideje házassága megmentésén dolgozik.

A Maradj haza magadnak! című műsor tavaly májusi adásában az édesanya bevallotta: képtelen megfelelni pedáns, rendszerető férjének, akivel nap mint nap összetűzésbe keverednek a ház körüli teendők miatt.

Mindennap magyaráz, hogy ő félóra alatt rendbe teszi az egész házat, én meg ugyanennyi idő alatt szanaszét pakolom. Való igaz, hogy brutál rendetlen vagyok, de egyszerűen nem bírok neki megfelelni – fakadt ki egy évvel ezelőtt Szabó Zsófi, aki a viták hevében már nem egyszer mondta a férjének, hogy szedje össze a sátorfáját.

Nem bírjuk Zsoltival megbeszélni ezeket, szoktam is mondani neki, hogy ha nem tetszik, akkor költözzön el – jelentette ki az RTL Klub műsorvezetője, aki úgy tűnik, egy év elteltével sem bírta rendezni a férjével való nézeteltéréseit.

Zsófi először tegnap, a Reggeliben törte meg a csendet, és könnyek között vallott magán­életéről.

– A férjemmel szétmentünk. Nagyon nehéz időszak van mögöttem. Külön vagyunk már, de még látni fognak minket együtt az emberek, hisz együtt neveljük a kisfiunkat, aki az élő bizonyíték arra, hogy ez egy igaz szerelem volt. Nagyon intenzív hat évünk volt együtt, és ha az ember küzd és küzd azért, ami egy idő után már nem működik, akkor abban elfárad, és ez egyikünknek sem jó. Ő nem tudott annyira alkalmazkodni hozzám és igazából én sem tudtam hozzá. Ez egy idő után kiütközött, és végül én hoztam meg a döntést – vallotta be a kamerák előtt Peller Mariann-nak és Peller Annának a televíziós, aki Bors információi szerint még nem adta be a válási papírokat, így a vagyonmegosztásról sem egyeztek meg Zsolttal.





Ezeket olvastad már?
„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

Ungár Anikó: Ez az örök fiatalság titka

Ungár Anikó: Ez az örök fiatalság titka

Hoppá! Lékai-Kiss Ramóna elszólta magát a Hazatalálsz befejező epizódjáról?

Hoppá! Lékai-Kiss Ramóna elszólta magát a Hazatalálsz befejező epizódjáról?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás