Beoltatja magát koronavírus ellen a Jászai Mari-díjas sztár

Az influenza és a tüdőgyulladás ellen is beoltatta magát a Doktor Balaton sztárja.

Megosztás
Szerző: e.j.
2021.01.20. 04:40
Felelősség

Minden ajánlott védőoltással védi az egészségét Újlaki Dénes. A TV2 Doktor Balaton című sorozatának Csicsója nagyon várja már, hogy visszatérjen az élet a rendes kerékvágásba, és ezért személy szerint is megteszi, ami tőle telik: ha eljön az idő, beoltatja magát a koronavírus-elleni vakcinával.

Visszaküldtem a levelet, aminek segítségével igényelhetem az oltást és várok a soromra. Hogy mikor kerülök sorra, azt nem tudom, de mivel veszélyeztetett korosztályba tartozom, gondolom, amint lehet, értesítenek majd. Egyébként az influenza és a tüdőgyulladás elleni oltást is beadattam magamnak ősszel. Az ember mindent megpróbál a biztonsága érdekében. Betartom a szabályokat is: mindenhová speciális maszkban közlekedem, mert szerintem ezeknek az egyszer használatos kis maszkoknak nem sok haszna van. Mindenesetre remélem, hogy hamarosan semmilyen arcot eltakaró eszközre nem lesz szükség, és újra a régi életünket élhetjük! – mondta el Ujlaki Dénes.

Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Csendben ünnepli a sztár

A Jászai Mari-díjas, érdemes művész a mai napon tölti be a 76. születésnapját. A sztár csendesen ünnepli a jeles napot, igaz, nem a koronavírus miatt: már évek óta nem csak nagy felhajtást a jeles nap körül.

Semmi különöset nem tervezek a születésnapomra, csak azt, hogy megpróbálom túlélni! – mondta a tőle megszokott derűvel a Metropolnak Ujlaki Dénes. – Nem nagyon szoktam számon tartani a születésnapokat, mert ahogy múlik az idő, egyre kellemetlenebbnek érzem a növekvő számokat. A koronavírus okozta körülmények ellenére viszont aktívan dolgozom a mai napig. Persze, egészen más minden, mint a vírus előtt volt. Két napja például olvasópróbánk volt a kollégáimmal, de sajnos csak online, videótelefonon, nem személyesen. Amikor tehetném bejárnék a Katona József Színházba próbálni, hiszen ezt teszem lassan negyven éve. Most Háy János Szavalóverseny című darabjára készülünk otthonról a színház társulatával. Érdekes, humoros, megindító és egyben nagyon érdekfeszítő ez a munkafolyamat, aminek az eredményét remélhetőleg a közönség is láthatja hamarosan – fogalmazott a Metropolnak az érdemes művész.

Fotó: MTI/Kallos Bea

 

Ezeket olvastad már?
Megidézte Dianát, így tündökölt Katalin hercegné

Megidézte Dianát, így tündökölt Katalin hercegné

Szombathy Gyula: Újra meg kellett tanulnom beszélni

Szombathy Gyula: Újra meg kellett tanulnom beszélni

Hoppá: Polgár Tünde ismét Gáspáréknak üzent?

Hoppá: Polgár Tünde ismét Gáspáréknak üzent?

Feladta magát a tinédzser, aki leszúrta a híres rappert

Feladta magát a tinédzser, aki leszúrta a híres rappert

Hírlevél feliratkozás

Top hírek

Ezek is érdekelhetik