RETRO RÁDIÓ

Szerinted ki nyeri a Dancing With The Starst?

Szombat este kiderül, hogy a vagány rockdíva, az egzotikus szépségű szappanoperasztár, a bájos szépségkirálynő vagy a vagány influenszer lehet az év táncosa a TV2 szupershowjában.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.11.
TV2 Gabriela Spanic Stohl András verseny döntő lékai-kiss ramóna Győrfi Pál Dancing with the stars sztár Ördög Nóra Pásztor Anna Gelencsér Tímea

Pásztor Anna és Köcse György

A páros az első adástól kezdve az élmezőnybe tartozott. Többször is sikerült bezsebelniük a maximális 40 pontot és a zsűri elismerő szavait, akik az elődöntő alkalmával is kiemelték, hogy Annáéknak a fináléban a helye. A negyven felett is bombasztikus formában lévő sztár partnere szerint az énekesnő alázatos munkája, és a szorgalma miatt sikerült idáig eljutniuk. Annától egyébként sem áll messze a tánc: 26 évvel ezelőtt mindent megtett, hogy felvegyék a világ egyik legjobb tánciskolájába, azonban fel kellett adnia az álmát egy sérülés miatt. Az élet azonban kárpótolhatja a rockdívát a szupershow első helyével.

Fotó: Bors

Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan

A párost a rajongók már csak Berellaként emlegetik, annyira összekovácsolódtak az elmúlt hónapok alatt. Hasonlóan Pásztor Annáékhoz, Timiék is rendszeresen az élmezőnyben végeztek a nézők és a zsűri szavazatai alapján, sőt Ördög Nóra szerint világszínvonalú előadást is láthattunk már tőlük. Az egykori szépségkirálynő a produkciókkal kapcsolatban bevallotta, sokszor bizonytalan volt magában, azonban Bercire mindig számíthatott. Nem csak táncpartnerek, de barátok is lettek és ez az összhang, ami a csúcs juttathatja őket a döntőben.

Győrfi Dániel és Stana Alexandra

A két fiatal rögtön az első adásban búcsúzott a Dancing With The Stars-ból, ám a koronavírus okozta bonyodalmak miatt kaptak egy második lehetőséget a műsor készítőitől. Dani és Alexa éltek is az új sansszal és magabiztosan meneteltek el a döntőig. A zsűri szerint a fiatal influenszer fejlődött a legtöbbet, a hetek alatt a humora mellett az érzelmes oldalát is bátran meg merte mutatni a nézőknek. Könnyen előfordulhat, hogy szombat este a két fiatal valóra váltja az örök érvényű mondást, miszerint utolsókból lesznek az elsők.

Gabriela Spanic és Andrei Mangra

A TV2 nem csak a legnagyobb hazai sztárokat táncoltatta meg az utóbbi hetekben, hanem a venezuelai szappanopera dívát Gabriela Spanicot is. A Paula és Paulina sztárja az elmúlt hetek alatt egyre felszabadultabb lett a táncparketten jóképű partnere oldalán. A háttérben azonban komoly drámákat élt meg Gaby: több sérülést szerzett a próbák alatt, ráadásul szeretett édesanyját is elvesztette a műsor munkálatai alatt. Szakmai és emberi maximalizmusa azonban nem engedte, hogy feladja a versenyt, sokak szerint pont ezért neki kéne megnyernie a táncversenyt.

Fotó: Máté Krisztián

 

Ezeket olvastad már?
Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás