RETRO RÁDIÓ

Szerinted ki nyeri a Dancing With The Starst?

Szombat este kiderül, hogy a vagány rockdíva, az egzotikus szépségű szappanoperasztár, a bájos szépségkirálynő vagy a vagány influenszer lehet az év táncosa a TV2 szupershowjában.Megosztás
Szerző: Metropol
2020.12.11. 04:50
TV2 Gabriela Spanic Stohl András verseny döntő lékai-kiss ramóna Győrfi Pál Dancing with the stars sztár Ördög Nóra Pásztor Anna Gelencsér Tímea

Pásztor Anna és Köcse György

A páros az első adástól kezdve az élmezőnybe tartozott. Többször is sikerült bezsebelniük a maximális 40 pontot és a zsűri elismerő szavait, akik az elődöntő alkalmával is kiemelték, hogy Annáéknak a fináléban a helye. A negyven felett is bombasztikus formában lévő sztár partnere szerint az énekesnő alázatos munkája, és a szorgalma miatt sikerült idáig eljutniuk. Annától egyébként sem áll messze a tánc: 26 évvel ezelőtt mindent megtett, hogy felvegyék a világ egyik legjobb tánciskolájába, azonban fel kellett adnia az álmát egy sérülés miatt. Az élet azonban kárpótolhatja a rockdívát a szupershow első helyével.

Fotó: Bors

Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan

A párost a rajongók már csak Berellaként emlegetik, annyira összekovácsolódtak az elmúlt hónapok alatt. Hasonlóan Pásztor Annáékhoz, Timiék is rendszeresen az élmezőnyben végeztek a nézők és a zsűri szavazatai alapján, sőt Ördög Nóra szerint világszínvonalú előadást is láthattunk már tőlük. Az egykori szépségkirálynő a produkciókkal kapcsolatban bevallotta, sokszor bizonytalan volt magában, azonban Bercire mindig számíthatott. Nem csak táncpartnerek, de barátok is lettek és ez az összhang, ami a csúcs juttathatja őket a döntőben.

Győrfi Dániel és Stana Alexandra

A két fiatal rögtön az első adásban búcsúzott a Dancing With The Stars-ból, ám a koronavírus okozta bonyodalmak miatt kaptak egy második lehetőséget a műsor készítőitől. Dani és Alexa éltek is az új sansszal és magabiztosan meneteltek el a döntőig. A zsűri szerint a fiatal influenszer fejlődött a legtöbbet, a hetek alatt a humora mellett az érzelmes oldalát is bátran meg merte mutatni a nézőknek. Könnyen előfordulhat, hogy szombat este a két fiatal valóra váltja az örök érvényű mondást, miszerint utolsókból lesznek az elsők.

Gabriela Spanic és Andrei Mangra

A TV2 nem csak a legnagyobb hazai sztárokat táncoltatta meg az utóbbi hetekben, hanem a venezuelai szappanopera dívát Gabriela Spanicot is. A Paula és Paulina sztárja az elmúlt hetek alatt egyre felszabadultabb lett a táncparketten jóképű partnere oldalán. A háttérben azonban komoly drámákat élt meg Gaby: több sérülést szerzett a próbák alatt, ráadásul szeretett édesanyját is elvesztette a műsor munkálatai alatt. Szakmai és emberi maximalizmusa azonban nem engedte, hogy feladja a versenyt, sokak szerint pont ezért neki kéne megnyernie a táncversenyt.

Fotó: Máté Krisztián

 

Ezeket olvastad már?
Jeremy Renner nem adja fel a küzdelmet: keményen dolgozik, hogy visszatérhessen a filmvászonra

Jeremy Renner nem adja fel a küzdelmet: keményen dolgozik, hogy visszatérhessen a filmvászonra

Durva: Így nézett ki Tolvai Reni  a több mint 20 kilós fogyása előtt

Durva: Így nézett ki Tolvai Reni a több mint 20 kilós fogyása előtt

Aggódnak a rajongók: veszélyes helyen csücsül Radics Gigi?

Aggódnak a rajongók: veszélyes helyen csücsül Radics Gigi?

Soha nem hallott részleteket árult el Borbély Alexandra ikreinek születéséről

Soha nem hallott részleteket árult el Borbély Alexandra ikreinek születéséről

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás