Spanyol világsztár véleményezi a Virtuózokat!





Különleges óvintézkedésekkel készültek a szuperdöntőre.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2020.12.18.
virtuózok tehetség Plácido Domingo

Igazi világsztárral erősít a Virtuózok Visegrádi Négyek Plusz! A péntek esti szuperdöntőben a világhírű operaénekes és karmester, Maestro Plácido Domingo segít a zsűrinek eldönteni, ki legyen a döntős fiatalok közül a Virtuózok Virtuóza.

A 79 éves spanyol világsztár az adásában nem csak fia, Plácido Domingo Jr. szerzeményét, valamint pártfogoltját, a 16 éves volt győztest, Balázs-Piri Somát és a Budafoki Dohnányi Zenekart vezényli, de véleményezi a tíz fellépőt is. A Maestro legfontosabb feladata az est folyamán, hogy segítsen eldönteni a magyar, a cseh, a szlovák, a lengyel és a szerb zsűritagnak, hogy a két legjobb közül ki legyen a legeslegjobb.

Fotó: Bors/Knap Zoltán

A fiataloknak hihetetlen tudása van, a tehetségük is elképesztő. Már gyerekként hatalmas zenei kvalitással bírnak – véleményezte előre a Maestro a fellépőket, ami azt sugallja, neki sem lesz könnyű a döntés.

A koronavírus-járvány miatt különleges, a legszigorúbb óvintézkedésekkel készültek a ma esti műsorra, különös tekintettel az idős karmesterre, aki idén tavasszal már átesett a koronavíruson. A híradások szerint megviselte a fertőzés a szervezetét, kórházi kezelésre is szüksége volt.

Thomas Gottschalk műsorvezető és Peller Mariann producer.

– A koronavírus-járvány miatt idén a Virtuózok Visegrádi Négyek Plusz minden adását különleges biztonsági óvintézkedésekkel forgattuk. A helyszínül szolgáló Origo Filmstúdió területére a produkcióban részt vevő ötszáz munkatárs csak negatív PCR-teszttel léphetett be, rendszeresen teszteltettük őket. A stúdióban a maszkviselés kötelező volt, és különböző zónákat alakítottunk ki, hogy elkerüljük a lehetőségét a nagyobb tömeg kialakulásának, illetve fertőzésgyanú esetén az adott zóna lezárható volt, és csak az ott dolgozó munkatársakat kellett újra teszteltetni. Az ifjú versenyzőket személyes sofőr szállította minden alkalommal a helyszínre külön autókban, amiket csakúgy, mint a stúdiót, rendszeresen fertőtlenítettünk. A versenyző gyerekek és a szüleik a szállodából kizárólag kísérővel és zárt útvonalon közlekedhettek. A gyerekek nagyon fegyelmezetten és felelősségteljesen viselték a helyzetet – mondta el a Metropolnak Peller Mariann, a műsor producere.

Placido Domingo és Placido Domingo Jr. maszkban.

A döntő ma 20:30-tól látható a Duna TV és az M5 műsorán

Íme a döntősök:

Péntek este kiderül, hogy az ifjú tehetségek közül ki lesz a hivatalos győztes, aki a Magyar Nemzeti Bank által felajánlott, fejenként bruttó 15 ezer eurós pénzdíjat vagy 5000 eurós különdíjat nyeri. A döntős fiatalok - Abouzahra Amira (14), Rozsonits Ildikó (14), Kristina Vasic (8), Vuk Vukjlovic (15), Martin Sulc (18), Eduard Kollert, Dawid Siwiecki (13), Zarina Zaradna (9), Alzbeta Rehaková (18) és Ajna Marosz (13) - közül többeknek nincs még saját hangszere, ezért bármelyikük is nyer, a nyeremény mindenképp jó helyre megy majd, tanulmányaik támogatására és hangszervásárlásra fordíthatják azt.





Ezeket olvastad már?
Félmeztelen fotón mutatta meg gömbölyödő pocakját Shane Tusup terhes menyasszonya

Félmeztelen fotón mutatta meg gömbölyödő pocakját Shane Tusup terhes menyasszonya

Ezt látnod kell: csak egy kagyló takarja a szexi kebelcsoda mellét - Videó

Ezt látnod kell: csak egy kagyló takarja a szexi kebelcsoda mellét - Videó

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás