RETRO RÁDIÓ

Meglepő vallomás Tóth Gabitól: „Nem mindig él a szerelem”

„Már nem feltétlenül a szenvedély jellemzi a kapcsolatunkat” - Az énekesnő a csalad.hu oldalon vezetett blogjában őszintén vallott párkapcsolatárólMegosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.08.
Tóth Gabi szerelem házasság

Gabi és férje, Krausz Gábor kapcsolata sokat változott az elmúlt hónapokban, és kifejezetten pozitív irányba. Sokat tanultak egymásról, a kapcsolatukról. Az énekesnő úgy érzi, már sokkal bölcsebben szeretik egymást. Inkább egy igazi szövetség lett a házasságuk, mint egy szenvedélyes szerelmi viszony.

Egyelőre sikerrel vettük az akadályokat, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy minden nap egy rózsaszín csillámpóni köd. A kapcsolatunk rengeteget változott az elmúlt hónapokban és változik folyamatosan. Régen soha nem értettem, amikor azt mondták, hogy dolgozni kell egy kapcsolaton. Hát most megértettem. Mert bizony nem mindig elég a szerelem, tenni kell azért, hogy a mindennapok zaja ne furakodjon bele az idillbe. Az elmúlt 3 évben sikerrel csiszolódtunk egymáshoz, és már bölcsebben szeretjük egymást. Már nem feltétlenül a szenvedély jellemzi leginkább a kapcsolatunkat, hanem a szövetség- írja a csalad.hu-n.

Fotó: Instagram

Az énekesnő többször hangsúlyozta, mennyire példaértékű volt neki a nagyszülei kapcsolata. Nagyapja halála óta még inkább foglalkoztatja, mi lehetett a titkuk.

A nagypapám halála óta sokat gondolkodtam azon, hogy miért volt régen értékesebb egy kapcsolat, miért vigyáztak rá jobban, mint mostanában. Ahogy korábban írtam, én tényleg úgy is gondolom, hogy a nagyszüleim idejében, ha probléma volt egy házasságban, akkor azt megpróbálták megoldani. Akkor még volt jelentősége az esküvőn kimondott szavaknak: „Együtt jóban, rosszban... a mai rohanó világban elfelejtettünk valóban értékelni dolgokat, és ami a legfontosabb: igazán értékelni a párunkat” - írja a blogjában, ahol azt is elmondja, megfogadta nagymamája tanácsát és soha nem alszanak el haraggal a szívükben.

 

Ezeket olvastad már?
Cooky Rómában gyakorolja a repülőgépvezetést

Cooky Rómában gyakorolja a repülőgépvezetést

Őszinte érzelmek: Gyűrűt húztak Kulcsár Edina exének ujjára – Fotó

Őszinte érzelmek: Gyűrűt húztak Kulcsár Edina exének ujjára – Fotó

Újabb szexuális zaklatással vádolták meg Gérard Depardieu-t

Újabb szexuális zaklatással vádolták meg Gérard Depardieu-t

Örömhír! Már negyedik gyermekének adott életet a világhírű szupermodell

Örömhír! Már negyedik gyermekének adott életet a világhírű szupermodell

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás