A magyar gasztronómia nagyasszonyának köszönhetően fakanalat ragadtak a huszonévesek is.
A koronavírus-járvány alatt egyre több fiatal szokott rá az otthoni főzésre és tanult meg különbséget tenni a leveses- és a merőkanál között. Ehhez könyveket, videókat és tévéműsorokat hívtak segítségül. Közülük is kiemelkedik Borbás Marcsi, akit sokan a magyar gasztronómia királynőjének tartanak. A sztár műsoraiból pillanatok alatt bárki megtanulhat egyszerű és tápláló ételeket készíteni.
-A főzés úgy jó igazán, ha kicsit önző az ember, tehát ha te magad élvezed, amit csinálsz -vélekedett a Gasztróangyal egyik adásban Marcsi.
Mit is tanulhatnak a huszonévesek Borbás Marcsi műsorából?
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre