RETRO RÁDIÓ

Gondoltad volna? Így látják a jövőjüket a hazai sztárok gyermekei





Határozott elképzelései vannak a sztárcsemetéknek a jövőről, bár a legtöbben nem szeretnének szüleik nyomdokaiba lépni



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.29.
szülő Polgár Tünde Fésűs Nelly sztár Schobert Norbi

Nemzetközi versenyen bizonyított Fésűs Nelly lánya

A 49 éves énekes-színésznő lány Horváth Csenge nem csak modellként kap rengeteg felkérést, de énekesnőként és színésznőként is bemutatkozott már. A 18 éves szépséget a tévénézők is ismerhetik, többek között TV2 Sztárban Sztár + 1 kicsiben című showműsorában is láthattuk Hevesi Tamás partnereként. Két hete Csenge komoly szintet lépett a karrierében, ugyanis egy nemzetközi díjat is bezsebelt: az Universong nevű versenyen elnyerte a nemzetközi előadók díját.

Világot látna Szandi lánya

A jódlikirálynő lánya, Bogdán Blanka édesanyja játékos természetét örökölte, miközben tudatosan építi a karrierét. A 44 éves énekesnőhöz hasonlóan őt is hatalmas tehetséggel áldotta meg a sors: nyáron egy színpadon állhatott Fenyő Miklóssal, kipróbálta a légtornát és a rúdsportban is bizonyított már. Blanka számára az is egyértelmű volt, hogy tanulmányai mellett munkát vállal: több mint egy éve gyerekekre vigyáz, és a koronavírus-járványt követően szeretne rövidebb időre Amerikába költözni egy családhoz, mint bentlakásos babysitter.

Fotó: Metropol/Markovics Gábor

New Yorkban megy Polgár Tünde fia

Szintén egy időre itt hagyja az országot a Feleségek luxuskivitelben sztárjának fia, Polgár Dani. A 18 éves influenszer nemrég tudta meg, hogy tanulmányait a tengerentúlon folytathatja tovább, ugyanis ösztöndíjat kapott az egyik legnevesebb New York-i egyetem film és médiaszakára. Dani addig is a YouTube-on gyakorol; saját és szülei videót rendezi és vágja meg.

Fotó: Bors

Lovardát nyitna Schober Norbi lánya

Sikeres szülei után az üzleti életben érvényesülne Schobert Lara. Rubint Réka nagylánya korábban már számos modell munkát kapott, influenszerként, Tik-tok sztárként és énekesként is sokat követik. A multitalentum csemete korábbi terveivel ellentétben nem a zenei pályán képzeli el az életét: legnagyobb álma, hogy saját lovardát nyisson, ahol edzőként is tevékenykedne.

Fotó: Metropol/Szabolcs László




Ezeket olvastad már?
Meghalt a legendás tévésorozat sztárja, rengetegen gyászolják

Meghalt a legendás tévésorozat sztárja, rengetegen gyászolják

Hoppá! Esküvőre készül a legendás magyar színésznő

Hoppá! Esküvőre készül a legendás magyar színésznő

Házasság első látásra: így néznek ki most a szereplők – galéria!

Házasság első látásra: így néznek ki most a szereplők – galéria!

Váratlan bejelentés érkezett: ez Azahriah mindhárom Puskás-koncertjét érinti

Váratlan bejelentés érkezett: ez Azahriah mindhárom Puskás-koncertjét érinti

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás