Érdekes! Ezt gondolják a hazai sztárok az oltásról

Vastag Csaba és Csepregi Éva sem rejtette véka alá a véleményét arról, hogy mit gondol a koronavírus elleni oltásrólMegosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.23.
Csepregi Éva koronavírus Vastag Csaba oltás

A keddre előrehozott kormányinfón kiderült, elképzelhető, hogy a jövőben egy oltási könyvvel kell majd igazolnunk: megkaptuk a Covid–19 elleni vakcinát.

Erről a hazai hírességeknek is megvan a saját véleményük. Csepregi Éva például úgy gondolja, hogy bármennyire is szeretnénk már élni a rendes életünket, annak bizony ára lesz.

„Ugyan azt mondták, nem lesz kötelező a védőoltás, mégis úgy tűnik, nem nagyon lehet majd létezni nélküle. Mivel én korábban elkaptam a vírust, úgy tudom, egy ideig védett vagyok, de ha úgy tudunk visszatérni a normális mindennapokhoz, úgy kaphatjuk vissza a közönségünket, hogy be kell oltatni magunkat, akkor állok elébe”– mondta a Neoton Família énekesnője a Blikknek.

Hasonló véleménnyel van erről Vastag Csaba is, aki már nagyon szeretne találkozni közönségével, és ezért sok mindent megtenne.

„Ha egy rendezvény, egy koncert, egy előadás megtartásának ez az ára, akkor állunk elébe, hiszen minden olyan mód, amely újraéleszti ezt a szakmát, hatalmas előrelépés”– mondta a lapnak az énekes.

Top hírekHírlevél-feliratkozás