Botrány! Ezzel kerültek címlapra a sztárok 2020-ban





Botrányok, összeveszések, nyilvános veszekedések. A sztárok nem kímélték egymást, alaposan beszóltak egymásnak ebben az évben is



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.31.
botrány Majka mintaapák Dancing with the stars Curtis

A Mintaapák balhé

A TV2 napi sorozata 2019-ben indult, és a négy édesapa története hamar elnyerte a nézők kegyeit. Az első évad sikere után senki nem gondolta, hogy a háttérben a színészek és készítők között milyen feszültségek, balhék vannak, ami óriási botrányba fulladt.

Elsőként Fenyő Iván távozásáról lehetett hallani, akinek a szerződését nem hosszabbította meg a csatorna. Nyár elején pedig egy hét alatt három szereplő - Szabó Kimmel Tamás, Klem Viktor, Kovács Patrícia - is Facebookon jelentette be, hogy bizonyos okok miatt nem szerepelnek tovább a sorozatban. A TV2 közleményében úgy reagált: több színésznél magatartásbeli problémák merültek fel.

A folyosói pletykák szerint volt olyan színész, aki dupla gázsit követelt, de olyan is, akit csak Kis Damunak hívtak agresszív viselkedése miatt, ami sokszor majdnem tettlegességig fajult. Az egyik szereplő le is köpött, és majdnem le is akart fejelni valakit a forgatás közben. Egy titkos szerelmi kapcsolat pedig tovább bonyolította a munkát.

A vádak után Klem Viktor humorizálva próbált magyarázkodni, Szabó Kimmel pedig perrel fenyegetőzött. A kilépett szereplők helyét Száraz Dénes, Szalai Viktória, Kamarás Iván és Makranczi Zalán vette át.

 

Majka és Lovasi párbaja

A rapper többször sérelmezte, hogy a járvány miatt nyáron csak 500 fő alatti rendezvényeket lehetett megtartani, így az ő koncertjeinek nagy része is elmaradt. Majka „gusztustalannak és szánalmasnak” nevezte azt is, hogy egy rakás magyar zenész kapott egyszeri, bruttó 160 ezer forintos gyorssegélyt az Artisjustól az elmaradt koncertek miatt. Lovasi András már ekkor is beszólt a rappernek: házmestertempónak nevezte, hogy az ország egyik legmenőbb, legjobban fizetett celebje mások pénztárcájában kutakodik.

Fotó: TV2

A két zenész között tovább nőtt a feszültség, amikor kiderült, hogy a koncertekre vonatkozó szabály augusztus 15-e után is életben marad. A Kispál és a Borz egykori frontembere, akkor is kifejtette a véleményét a témában, amely igazi kommentháborút szült a két sztár között.

„Most kevésbé intelligensen fogalmazok: Elmész te a BÜDÖS PICSÁBA!!! Szervusz András” - írta Majka, aki nem maradt válasz nélkül.

”Ideges vagy, Péter? Lehet hogy mégis pályáznod kellett volna, mint Győzikének?” - reagált Lovasi. A két zenész vitája tovább folytatódott.

Majka kifakadására Sebestyén Balázs is reagált, aki kíméletlenül kiosztotta barátját. „..csak derüljön ki, hogy egy parkos koncert után valaki élet-halál között lebeg vagy lélegeztetőgépen van, akkor mit mondasz a közönségednek?! Hogy átütöttem, hogy megtartsuk a koncertet, hogy nekünk jó legyen meg nektek jó legyen, egyébként azért szeretünk benneteket, de annyira azért nem vagytok fontosak, hogy ne legyen senki beteg...” - mondta a rádiós

Majka azóta maga is elkapta a fertőzést, napokig kórházban is feküdt, és már ő is úgy véli: fontos a vírus elleni védekezés.

Curtis nem ment el a Sztárban Sztár élő showjára

A rapper a TV2 Sztárban Sztár hetedik évadának egyik legjobb versenyzője volt, és egészen az elődöntőig jutott. A novemberi elsejei élő show-ra azonban nem érkezett meg, és a telefont se volt hajlandó felvenni. Tilla az adás elején jelentette be a hírt, és azt mondta: ha az első kör alatt megérkezik Curtis, folytathatja a műsort. Erre azonban nem került sor, így a rappert kizárták a műsorból, és többmilliós pénzbüntetésre kötelezte a csatorna.

A rajongókban mind felidéződtek a rapper két évvel ezelőtti hasonló eltűnései, amikor drogfüggősége miatt többször is előfordult, hogy nem jelent meg a koncerteken. Ez volt az oka annak is, hogy Majka egy időre megszakította vele a közös munkát, és a nyilvánosság előtt számolt be társa problémáiról. Ezek után nem csoda, hogy mindenki arra gondolt, Curtis ismét tiltott szerekhez nyúlt, hiszen köztudott, hogy bár két éve leszámolt a kábítószerrel, a féktelen bulizást azóta is rendszeres űzi. A rapper azonban Instagram-oldalán és a Tények Plusz műsorában is azt nyilatkozta: halottak napján még mindig padlóra kerül édesapja hiánya miatt, ilyen állapotban pedig képtelen volt a tévében szórakoztatni a nézőket.

fotó: Metropol/Szabolcs László

Horváth Tomi és Sipos Viki feszült kapcsolata

A Dancing with the Starsban Horváth Tamás és partnere, Sipos Viktória hétről-hétre káprázatos táncos produkciókkal lépett parkettre. A páros a kulisszák mögött is hamar megtalálta a közös hangot, és barátokká váltak. Ezek után mindenkit meglepett a hír, miszerint az énekes felesége, Andi és Viki között konfliktus alakult ki, Tomi pedig szerelme mellé állt, így a páros között sem felhőtlen már a viszony. Tomi cáfolta, hogy feleségének ehhez bármi köze lenne, de elismerte, hogy a megfeszített munka miatt olykor adódnak nézeteltérései partnerével, de hamar tovább tudnak lépni, és ez nem befolyásolja a produkciójuk minőségét. Mindenesetre a nézőknek feltűnt, hogy Viki és Tomi már nem ismerősök a közösségi oldalakon, nem töltöttek már fel közös képeket sem, és az adás alatt is hűvösen álltak egymás mellett.

A helyzetet tovább fokozta, hogy a zenészt a következő héten baleset érte a próba közben, és mentővel kellett kórházba szállítani agyrázkódással. Tomi a szombati show előtt kiírta, hogy állapota miatt fel kell adni a Dancing with the Stars-t, erről azonban nem értesítette Vikit, így ő csak az adás előtt tudta meg, hogy Tomival nemcsak 1-2 hetet kell kihagyniuk a versenyből.

TV2

 





Ezeket olvastad már?
Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Megjött a várva várt bejelentés a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról

Rendkívüli bejelentés érkezett Bochkor Gáborról

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

Kókuszvízzel és rizsszemekkel tisztították meg Jákob Zoli lelkét – Video

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás