Ambrus Attila határozott: ezért oltatja be magát és családját





Mint mondja, csak ez segíthet abban, hogy újra a régi életét élje.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.12.29.
Viszkis Ambrus Attila vakcina

Ambrus Attila mindig is jó kondiban volt, az egykori jéghokis az utóbbi időben mégis egyre többet edz. Mint kiderült, nem az állóképességével vannak gondok, csupán a teniszpartnere kalapálta úgy el, hogy eldöntötte, új szintre emeli a testmozgást, mostantól hosszú kilométereket fut majd, hogy legyőzze az ellenfelét – írja a Bors.

Alapjában véve mindig is futottam, főleg a 90-es években, akkor a rendőrök elől” – mondta nevetve a lapnak Ambrus Attila, majd így folytatta: – De egyébként is, olyan vagyok, mint Forrest Gump, állandóan csak futok. Hol valaki elől, hol magam után, hogy befejezzem, amit elkezdtem. A rendszeres futásokat egyébként nemrég kezdtem el, aminek az az oka, hogy csúnyán kikaptam a tenisz­part­nerem­­től. Úgy éreztem, hogy paradigmaváltásra van szükség, hogy partiban maradhassak, így most a kevesebb pia, több sport elvét követem. Igyekszem ma­ximá­lisan felkészülni a vissza­vá­góra.

Fotó: Archív

Ambrus számára mindig is fontos volt az egészséges élet, a koronavírustól például nem tart, mégis biztos benne, hogy nemsokára ő is jelentkezik az oltásért.

– A vírussal úgy vagyok, hogy az elmúlt egy évben rengeteg emberrel találkoztam, vásárokon például, ahol közös fotózás volt, mégsem kaptam el, pedig napi 100 emberrel biztos kontakt­ban voltam. Szerencsém volt, vagy az alkohol megmentett, ezt nem tudom – mondta a Viszkis.

„Biz­tos nem leszek az el­sők között, akik tolonganak majd a védőoltásért, de az éle­temet mégiscsak szeretném úgy élni, ahogy az elmúlt években, vagyis utazni, vásárokba járni, ezért nyilván be fogjuk oltat­ni magunkat a családommal együtt.”

Attila azt meséli, hogy karácsony előtt olyan sokat dolgozott, hogy azt sem tudta, hol áll a feje, az ünnepek alatt vi­szont rengeteget pihent. Utoljára a börtönben aludtam ennyit, mint most karácsonykor. Az ünnep előtt, még az utolsó nap is 80–90 csomagot adtam postára. Brutális volt. De nem panaszkodom, hálás va­gyok, hogy sokakkal ellentétben egyáltalán van munkám. Ambrus Attilát megnyugtatja, hogy az eladott kerámiákból származó bevétel elég lesz arra, hogy kihúzza a családja az elkövetkezendő hónapokat.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás