Állatmenhelynek adományozza a bútorait a TV2 sztárja

A színésznő számára nagyon fontos az állatvédelem, ezért idén a négylábúaknak is segít.



Megosztás
Szerző: e.j.
Létrehozva: 2020.12.07.
Super TV2 állat angyal anita állatvédelem sztár Jóban Rosszban vegán

Állatmentőknek adta a régi bútorait Angyal Anita! A Jóban Rosszban színésznője egy megható felvételt látva döntötte el, segít abban, hogy néhány négylábúaknak könnyebb legyen a sorsa.

– Egy közösségi oldalra feltöltött videón láttam, hogy sok állatmenhely szívesen fogad bútorokat. Így a kutyusok egy kicsit otthonosabb körülmények között élhetnek, míg gazdira találnak. A párommal az ünnepi időszakban egyébként is szoktunk különböző szervezeteket támogatni és ezen a szokásunkon az idei év nehézségei ellenére sem szeretnénk változtatni – mondta el a Metropolnak Super-TV2 sztárja, aki más módon is védi az állatokat.

Fotó: TV2

– Tíz évvel ezelőtt kezdtem el jógázni, aminek a filozófiáját is magamévá tettem. Korábban nálunk is gyakran került az asztalra rántott hús és húsleves de ma már egyáltalán nem fogyasztok húst, sőt jó úton haladok a vegánság felé -tette hozzá.

A színésznő hálás a sorsnak, mert bár a koronavírus-járvány miatt jelenleg nem állhat színpadra, a szinkronszerepei megritkultak, de a Jóban Rosszban egyfajta állandóságot biztosít számára.

– Amikor a koronavírusról szóló részeket forgattuk, rájöttünk, milyen emberfeletti munkát végeznek az orvosok, egészségügyi dolgozók. Eddig is nagyon tiszteltem őket, de a vírusról szóló epizódok még inkább megérintettek.

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás