RETRO RÁDIÓ

Meghan újabb szabályt szegett meg, botrány a királyi családban

Miközben Harry herceg és felesége, Meghan Markle népszerűsége rohamosan zuhan, a hercegné ismét megmutatta, hogy nem tiszteli a királyi család hagyományait.Megosztás
Szerző: Metropol
2020.11.07. 19:15
meghan Harry herceg

Ismét áll a bál a brit királyi családnál, és ezúttal is Meghan szabályszegése okozott fejfájást II. Erzsébet királynő stábjának: Harry herceg felesége ugyanis szavazott az amerikai elnökválasztáson. Annak ellenére, hogy a királyi család számára több száz éves szabályok tiltják a politikai véleménynyilvánítást - írja a Daily Star.

 

Fotó: Getty Images

Harry és Meghan 2020 márciusában költözött a kis Archie-val az Amerikai Egyesült Államokba, szakítva a királyi családdal, és azóta is többször arra biztatták az amerikaiakat, hogy hallassák a hangjukat az elnökválasztáson, éljenek szavazati jogukkal. Harry herceg elmondta, hogy mivel ő nem amerikai állampolgár, nem voksolhat - majd sokakat megdöbbentve azt is elárulta, hogy az Egyesült Királyságban sem szavazott soha, mivel ezt tiltják a brit hagyományok. Meghan azonban Kaliforniában nőtt fel, amerikai állampolgár, így kérdéses volt, mit tart szem előtt: a királyi család szabályait vagy állampolgári jogait? A sussexi hercegné ez utóbbi mellett döntött, ezzel pedig ő lett az első, aki a brit királyi család tagjaként politikai véleményt nyilvánított.

Ha ez nem lenne elég, a brit lapok szerkesztői sorra arról számolnak be, hogy Harry és Meghan népszerűsége olyan mértékben zuhan, hogy már nem is érdemes címlapra rakni őket, ha el szeretnék adni a lapokat - hiába készülnek gyönyörű fotók a párról. A közvéleménykutatások eredményei szerint a britek úgy érzik, kedvenc hercegeik egyike elhagyta őket, és ezért egyedül Meghant teszik felelőssé.

Ezeket olvastad már?
Újabb világsztárok csatlakoztak a szegedi Deja Vu Fesztiválhoz

Újabb világsztárok csatlakoztak a szegedi Deja Vu Fesztiválhoz

Munkába menekül Kucsera Gábor a válása során

Munkába menekül Kucsera Gábor a válása során

Ismert modell lehetett Kucsera Gábor egyik szeretője?

Ismert modell lehetett Kucsera Gábor egyik szeretője?

Amikor kínozza a fájdalom, sérvkötőt visel a magyar színésznő

Amikor kínozza a fájdalom, sérvkötőt visel a magyar színésznő

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás