RETRO RÁDIÓ

A luxusfeleségek sztárja új szerepben mutatja meg tehetségét

Yvonne Dederick a sikeres üzletasszony számára mindig is fontos volt a tehetségek felkarolása.Megosztás
Szerző: Metropol
2020.11.11. 16:15
mentor sikeres üzletasszony

Az üzletasszony úgy érzi, hogy számára az egyik legfontosabb, új feladat az, hogy minél többeknek segítsen a sikerhez vezető úton. Szinte nincs olyan nap, hogy valaki ne fordulna Yvonne Dederickhez szakmai, üzleti vagy pályaválasztási tanácsért.

Sokan keresnek meg azzal, hogy adjak tanácsot az új vállalkozásuk elindításához. Mások a továbbtanulási lehetőségek miatt fordulnak hozzám, köztük olyanok is, akik külföldön szeretnének tanulni, de nem tudják, hogyan kezdjenek neki. Nagy rutinom van ebben, sokszor segítettem már a pályázati anyagok elkészítésében, illetve volt, hogy referenciát adtam egy-egy fiatal számára a jelentkezéshez” – mondta a Feleségek luxuskivitelben szereplője, aki számára mindig is fontos volt a segítségnyújtás, az élet minden területén.

„Mivel jó tanuló voltam és szerettem is tanulni rendszeresen segítettem az osztálytársaimnak a házi feladatban. Később, vezetőként még fontosabbá vált számomra a segítő szándékú fejlesztés. A mentori feladatok nekem mindig is fontosak voltak. Ezért hirdettük meg a könyvem kiadójával közösen azt a programot, amelyre bárki jelentkezhet, akinek segítségre van szüksége a pályáján. Igyekszem irányt mutatni, hogy merre induljon az illető, mit tanuljon. Segítek az önéletrajz elkészítésében, az állásinterjúra való felkészítésben, de az induló vállalkozásoknak, startuppereknek is örömmel segítek az ötleteik megvalósításában” – árulta el az üzletasszony, akinek gyermekei is gyakran kérik ki a tanácsát.

Fotó: Metropol

Mivel a nagyobbik fiam is a pénzügyi-üzleti életet választotta, mint kockázati tőkebefektetéssel foglalkozó fiatal, sok projekt megoldásában tudtam már őt támogatni. A lányom, mivel előadó sokkal önfejűbb, de vele is sokat dolgozunk együtt a zenei irányon. Mivel sok évig intenzíven tanultam zenét, illetve dolgoztam együtt előadókkal, ezért az új dalait mindig elküldi nekem is, ad a véleményemre. A kisebbik fiam egyelőre az iskolai prezentációk és azok hatékony előadásában kéri a segítségem, de természetesen mindegyikük számíthat rám, mindenben” – tette hozzá Yvonne Dederick.

Ezeket olvastad már?
Kiderült, mi vár Lagzi Lajcsira a börtönben

Kiderült, mi vár Lagzi Lajcsira a börtönben

Brutális dekoltázst villantott barátja esküvőjén Salma Hayek – Fotó!

Brutális dekoltázst villantott barátja esküvőjén Salma Hayek – Fotó!

Vadító, szadomazo világot idéző szettben kapták lencsevégre Tóth Andit

Vadító, szadomazo világot idéző szettben kapták lencsevégre Tóth Andit

Hogyan szerezte mesés vagyonát Jákob Zoltán?

Hogyan szerezte mesés vagyonát Jákob Zoltán?

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás