Sztárok, akik megadták magukat a maszkdivatnak

A Metropol összeválogatott néhány maszkötletet elegáns alkalomra vagy épp sportoláshoz, amit elleshetünk a celebektől.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.14.
Tóth Andi Charlize Theron szexi

Sokan sokáig ellenálltak a maszkdivatnak, mára azonban a sztárok nagy része is belátta, hogy a maszkviselést még egy jó ideig biztosan el kell viselniük, ezért igyekeznek a legjobbat kihozni a kötelező arctakarásból.

Tóth Andi – Hercegnős

Az énekesnő maszkja tökéletesen passzolt a ruhájához a Galamour Women of The Year gálán. Andi azt is elárulta, hogy egy kicsit Jázmin hercegnősre akarta venni a stílust, ami remekül sikerült is neki.

Fotó: Bors

Jennifer Aniston – Sportos

A színésznő a maszkviselés fontosságára hívta fel a figyelmet ebben az egyszerű fekete darabban, amit ő is visel sportoláshoz.

Fotó: Instagram

Jennifer Lopez – Csajos

Az énekesnő biciklizéshez is egy rózsaszín, csillogó flitterekkel kirakott darabot választott, ami tökéletesen tükrözi a díva stílusát. „Megmondanátok, hogy mosolygok a maszk alatt?” - kérdezte követőit Jlo, aki szintén mindig hangsúlyozza, milyen fontos az arctakarás.

Fotó. Instagram

Charlize Theron – Bájos

A színésznő egy visszafogott, virágos maszkot választott, és nemes egyszerűséggel csak ennyit írt fotója mellé: Don’t be an ass, wear a damn mask”, ami magyarul annyit tesz, hogy ne légy s.gg, viselj francos maszkot.

Fotó: Instagram

Reese Witherspoon – Country girl

A gyönyörű színésznő egy piros kockás darabot választott, ami bomba választás kalappal és egy egyszerű felsővel.

Fotó: Instagram

Patrick Dempsey – Férfias

A Grace klinika sztárja egy kockás darabban kampányol a maszkviselés mellett. „Gyönyörű napunk van az életmentéshez” - írta stílszerűen fotója mellé.

Fotó: Instagram

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás