Pikáns évforduló: meztelen fotókkal ünnepelt a celebpár

Habfürdőző képekkel adták követőik tudtára: az első évfordulójukon is dúlt a szerelem!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.31.
meztelen pár

Szerelmük első évfordulóját ünnepelte Brooklyn Beckham és Nicola Peltz amerikai színésznő. Örömüket nem tartották magukban, Instagram-oldalukon osztották meg, hogyan ünnepeltek: kádban, habfürdőzve, összebújva. Nicola még egy olyan képet is megosztott magáról, amelyen egyedül nyújtózik a fürdőkádban, míg a Beckham-család kutyája, Füge kintről vigyáz rá.

 

A szerelmespár nem először oszt meg intimebb, személyesebb fotókat és történeteket rajongóikkal. Mostani romantikus képeik alatt már gyerekekről és közös megöregedésről álmodoznak, és úgy tűnik, ebben a család többi tagja is támogatja őket: Victoria Beckham az elsők között gratulált a fiataloknak az évfordulójukhoz.

 

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

𝓌𝑒 𝓂𝒾𝓈𝓈 𝓎𝑜𝓊 𝒻𝒾𝑔𝑔𝓎

nicola (@nicolaannepeltz) által megosztott bejegyzés,

A 21 éves Brooklyn júliusban, szüleik 21. házassági évfordulóját követően kérte meg az amerikai milliárdos, Nelson Pletz 25 éves lányának a kezét, és bár Nicola azonnal igent mondott, az esküvőre még sajnos várniuk kell. Az eredeti tervek szerint ugyanis már 2021-ben összekötötték volna az életüket, de a koronavírus miatt egy évvel el kell halasztaniuk az ünnepséget, amelyen a hírek szerint Brooklyn két öccse lesz a tanú, és maga David Beckham fogja levezényelni a szertartást - írja a The Sun.









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás