Megdöbbentő, milyen kapcsolatban áll Ambrus Attila a tehenekkel





Hamarosan elindul a TV2 új falusi kalandrealityje, a csatorna pedig már bejelentette, kik azok az ismert emberek, akik hátrahagyják a civilizációt és nomád körülmények között próbálnak meg bizonyítani.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.27.
farm

Két csapatban tizennégy szereplő küzd majd a vidéki élet megpróbáltatásaival egy birtokon, ahol nincs áram, csapvíz, bevásárlás és technikai eszközök. A műsorvezető Demcsák Zsuzsa lesz, gazdaként pedig Gáspár Zsolti igyekszik majd terelgetni a szereplőket. A sztárok gondozzák majd a veteményest, az állatokat, főznek és mosnak magukra. Az 53 éves Ambrus Attila egyáltalán nem aggódik a körülmények miatt, hisz vidéken nőtt fel, úgy érzi, ismerős lesz neki a környezet. Szerinte inkább az őszintesége fog problémákat okozni. - Falun nőttem fel, láttam közelről tehenet, állatokat, ez nem fog zavarni, de van egy gyümölcsösünk is, ahol haszonnövények is vannak. Igyekszem a kétkezi munkából megélni és nem idegen a vidéki világ számomra. Nem vagyok irányító típus, ha valaki kéri a segítségem, segítek, de nem szeretek vezényelni. Úgy vagyok vele, hogy ha csöndben maradsz, bölcs maradsz, igyekszem a háttérben maradni. Sosem voltam képmutató, nem szeretek taktikázni és valószínűleg ki is fogok esni nagyon hamar, mert megmondom őszintén, hogy mi a bajom bárkivel, a véleményemet nem rejtem véka alá – fejtette ki a Viszkis, aki a Metropol kérdésére hozzátette, a forgatás alatt a családja hiányzott a legjobban. - A kislányom, a feleségem és a kutyáim nagyon hiányoztak, de tudtam, hogy profik és megoldanak mindent, míg távol vagyok.

tv2

Ők lesznek a játékosok

A piros csapatban Vasvári Vivien, Bay Éva, Szögeczki Ági, Ambrus Attila, Kerényi Miklós Máté, Závodi Marci mellett Novák Zalán az Exatlon Hungary második évadának versenyzője száll versenybe.

A sárga csapat tagjai lesznek: Horváth Éva, Terecskei Rita, Sydney van den Bosch, Kucsera Gábor, Vásáry André, Sebők Vili, Jóni Máté erősíti majd.





Ezeket olvastad már?
Fenyő Iván félti a világot a mesterséges intelligánciától

Fenyő Iván félti a világot a mesterséges intelligánciától

A kis Lajos herceg még csak 6 éves, de már a testvére koronájára vágyik

A kis Lajos herceg még csak 6 éves, de már a testvére koronájára vágyik

Tündéri fotó, ilyen nagyra nőtt Berki Mazsi kislánya

Tündéri fotó, ilyen nagyra nőtt Berki Mazsi kislánya

Szívszorító anyák napja: kisfia miatt remeg Kulcsár Edina

Szívszorító anyák napja: kisfia miatt remeg Kulcsár Edina

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás