RETRO RÁDIÓ

Megdöbbentő, milyen kapcsolatban áll Ambrus Attila a tehenekkel

Hamarosan elindul a TV2 új falusi kalandrealityje, a csatorna pedig már bejelentette, kik azok az ismert emberek, akik hátrahagyják a civilizációt és nomád körülmények között próbálnak meg bizonyítani.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.27.
farm

Két csapatban tizennégy szereplő küzd majd a vidéki élet megpróbáltatásaival egy birtokon, ahol nincs áram, csapvíz, bevásárlás és technikai eszközök. A műsorvezető Demcsák Zsuzsa lesz, gazdaként pedig Gáspár Zsolti igyekszik majd terelgetni a szereplőket. A sztárok gondozzák majd a veteményest, az állatokat, főznek és mosnak magukra. Az 53 éves Ambrus Attila egyáltalán nem aggódik a körülmények miatt, hisz vidéken nőtt fel, úgy érzi, ismerős lesz neki a környezet. Szerinte inkább az őszintesége fog problémákat okozni. - Falun nőttem fel, láttam közelről tehenet, állatokat, ez nem fog zavarni, de van egy gyümölcsösünk is, ahol haszonnövények is vannak. Igyekszem a kétkezi munkából megélni és nem idegen a vidéki világ számomra. Nem vagyok irányító típus, ha valaki kéri a segítségem, segítek, de nem szeretek vezényelni. Úgy vagyok vele, hogy ha csöndben maradsz, bölcs maradsz, igyekszem a háttérben maradni. Sosem voltam képmutató, nem szeretek taktikázni és valószínűleg ki is fogok esni nagyon hamar, mert megmondom őszintén, hogy mi a bajom bárkivel, a véleményemet nem rejtem véka alá – fejtette ki a Viszkis, aki a Metropol kérdésére hozzátette, a forgatás alatt a családja hiányzott a legjobban. - A kislányom, a feleségem és a kutyáim nagyon hiányoztak, de tudtam, hogy profik és megoldanak mindent, míg távol vagyok.

tv2

Ők lesznek a játékosok

A piros csapatban Vasvári Vivien, Bay Éva, Szögeczki Ági, Ambrus Attila, Kerényi Miklós Máté, Závodi Marci mellett Novák Zalán az Exatlon Hungary második évadának versenyzője száll versenybe.

A sárga csapat tagjai lesznek: Horváth Éva, Terecskei Rita, Sydney van den Bosch, Kucsera Gábor, Vásáry André, Sebők Vili, Jóni Máté erősíti majd.

Ezeket olvastad már?
Varga Miklós rosszul élte meg gyermekei elköltözését – „Üres lett a ház”

Varga Miklós rosszul élte meg gyermekei elköltözését – „Üres lett a ház”

Így néz ki meztelenül, ébredés után Ördög Nóri

Így néz ki meztelenül, ébredés után Ördög Nóri

G.w.M is megerősítette Kulcsár Edina várandósságát, ezt mondta

G.w.M is megerősítette Kulcsár Edina várandósságát, ezt mondta

Nigériai rapper dolgozta fel Zorán dalát – Videó

Nigériai rapper dolgozta fel Zorán dalát – Videó

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás