Balázs Klári kiborult: „elszabadult a pokol„





Megelégelte az énekesnő és férje, hogy folyamatosan zaklatják őket.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.06.
álhírek

Álhírek miatt sokalt be Balázs Klári és Korda György, akiknél végleg betelt a pohár.

Többen is kamuprofilokról írogatnak valótlanságokat a házaspár hivatalos oldalára, ami miatt most az énekesen úgy döntöttek, jogi útra viszik a zaklatást.

Két éve jelentek meg először ezek az alakok a rajongói oldalunkon, és azóta sajnos azt kell mondjam, hogy egyre csak romlik a helyzet„ - mondta a Borsnak Balázs Klári. „Eleinte „csak” beszólogattak, hogy öregek vagyunk ahhoz. hogy színpadon álljunk és hasonlók, de mostanra szó szerint elszabadult a pokol. Az egyik álprofilról „élő bejelentkezések” jönnek a koncertjeinkről, olyasmik, hogy Gyuri a Szenes Iván-emlékkoncerten szeptember elején megsérült a színpadon, elesett, és sír, én pedig a színpad mögött heherészek ahelyett, hogy a férjem segítségére sietnék. Mindezt úgy írta le az illető, mintha épp ott lenne a koncerten. Aztán az augusztus 20-ai újfehértói fellépésünkkor azt írta a rajongói oldalunkra, hogy leszakadt a színpad, Gyuri súlyosan megsérült. Ezt szintén úgy, mintha a helyszínről adna helyzetjelentést – szörnyülködött az énekesnő. A legújabban már becsületsértő kijelentéseket tesznek, olyanokat, hogy én egy senki vokalista vagyok, aki felmászott Gyuri hátán, hogy a házasságunkban gondok vannak, csaljuk egymást és mit tudom én még milyen ordas nagy hazugságokat. Nagyon bosszantó - tette hozzá a lapnak felháborodottan Balázs Klári.

Az énekesnő bejelentette,nem hagyná annyiban ezt a vádaskodást, de nem biztosak abban, hogy bármit is elérnének vele.

„Nem vagyok biztos benne, hogy elég hatékony lesz, ha jogi útra tereljük az ügyet, hiszen ezek az emberek újra és újra más IP-címről jelentkeznek be. Ha meg is bünteti őket a törvény, hónapokat vesznek el az életünkből a gonoszságukkal. Abban bízunk Gyurival együtt, hogy a rajongóink, vagyis az az összetartó közösség, akik szeretnek és tisztelnek minket, kiveti magából az ilyen elemeket. Ha elég sokan írnak nekik, hogy fejezzék be a mocskolódást, talán egy idő után lelépnek közülünk, végre. Nincs szükségünk a mérgező jelenlétükre” - jelentette ki Korda György felesége.





Ezeket olvastad már?
Majoros Hajnalka jobbnak találja Pápai Jocit a férjénél

Majoros Hajnalka jobbnak találja Pápai Jocit a férjénél

„Szólni vagy nem szólni?” – Kínos helyzetbe került a Jóbarátok sztárja

„Szólni vagy nem szólni?” – Kínos helyzetbe került a Jóbarátok sztárja

Hogy bírnak magukkal a férfiak? Bugyira vetkőzött Ördög Nóra

Hogy bírnak magukkal a férfiak? Bugyira vetkőzött Ördög Nóra

Nem hiszed el, mivel lepte meg szülinapos párját Judy – Fotó

Nem hiszed el, mivel lepte meg szülinapos párját Judy – Fotó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás