RETRO RÁDIÓ

Vasárnapig nem láthatja a család L.L. Junior kislányát





Egy nappal tragikus körülmények között elhunyt kisfia születésnapja után született meg L.L. Junior kislánya. A rapper a kicsi születése előtti utolsó pillanatokat is új otthonuk csinosításával töltötte.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.18.
sztárbaba

„Sziasztok! Lesi Lili vagyok, ma reggel 9:00 órakor születtem 3560 grammal. Nagyon vártam, hogy megérkezzek a családomhoz végre. Apa és anya nagyon boldogok és hálát adtak értem a Nazareti Jézus Krisztusnak. Alig várom, hogy megismerjem a bátyámat, Lacikát kicsit fázom még, ezért is vagyok így betakarva és ha minden jól megy, vasárnap már haza is engednek minket” - tudatta tegnap az örömhírt L.L. Junior közösségi oldalán egy tündéri fotóval, amin a picit tartja. A rapper felesége, Kinga már napok óta kórházban várta a baba érkezését, hisz cukorbetegsége miatt veszélyeztetett terhesnek számított, Junior pedig új otthonukon dolgozott, hogy minden rendben legyen, mire családja hazaérkezik. A kicsi végül Junior tragikus körülmények között elhunyt kisfia születésnapja utáni napon érkezett.

Fotó: Facebook

Körtvélyessy Zsolt: Lili rám hasonlít

L.L. Junior apósa, Körtvélyessy Zsolt színész is alig várta már, hogy megérkezzen unokája, aki, mint viccesen megjegyezte, rá hasonlít a legjobban. - Ki másra hasonlítana a kicsi, mint rám – mondta nevetve a Metropol megkeresésére a színész, majd hozzátette, sajnos a látogatási tilalom miatt csak vasárnap láthatja először Lilit. - A koronavírus miatt sajnos nem mehetek be látogatni, de vasárnap a lányomék új otthonában tervezünk egy kis családi összejövetelt, ahol végre én is a kezembe foghatom. Egyébként igazi hajas baba, pont olyan, mint Kinga volt – tette hozzá a büszke nagypapa.

Fotó: DFP

Szívszorító videóval emlékezett Dávidkára

Junior kisfia, Dávid tavaly augusztusban szaladt ki az úttestre egy óvatlan pillanatban, amikor egy épp arra haladó autó elgázolta. Dávidka épp édesanyjával és bátyjával, Lacikával igyekezett hazafelé egy rendezvényről. A kicsi szeptember 16-án lett volna öt éves, édesapja ebből az alkalomból megható videót posztolt. „Ma lenne 5 éves az én okos, szép kis hercegem. Sosem feledlek, itt vagy a szívünkben minden nap, minden órában, minden percben ...„ - írta a szívszorító fotómontázshoz a zenész.





Ezeket olvastad már?
Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás