Sári Évi civil munkát vállalna a koronavírus miatt





A színésznőnek megcsappantak a bevételei, és nem tagadja, nagyon hiányzik neki a színpad és az előadásai, amelyeknek száma most jócskán lecsökkent.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.16.
munkanélküliség

Sári Évire is hatással voltak az elmúlt hónapok nehézségei. A színésznő nem tagadja, hogy nem csak a színpad hiányzik neki borzasztóan, de sokakhoz hasonlóan anyagilag is megsínylette az elmúlt időszakot.

„A kiadásaim ugyanazok maradtak, és bár nem élek nagy lábon, nyilvánvalóan megéreztem financiálisan a kialakult helyzetet. Hamarosan indul az évad a Madách Színházban, a Sakk musical is lesz októberben és bár hiszek a gondolat teremtő erejében, és azt mondom, színpadra fogunk állni a társulattal, mégsem tudhatjuk, mi várható még a közeljövőben. Ezért elgondolkodtam azon, hogy hasznosítom a diplomámat. Intézményi kommunikátor szakon szereztem diplomát, illetve emellett van még egy kommunikációs tréner végzettségem. Viszont az tagadhatatlan, hogy nekem a színpad az életem, a színészet a hivatásom. Szeretném, ha továbbra is dolgozhatnék, mindenesetre megnyugtató, hogy van b-tervem” – fogalmazott Évi.

Fotó: DFP

Lemondták az előadásokat

A koronavírus-járvány miatt a színésznő csaknem összes nyári előadását lemondták, nagyjából tízszer állhatott színpadra a nyár folyamán. Évi azonban talpraesetten kezeli a helyzetet, és a bánkódás helyett a megoldásra igyekszik fókuszálni, illetve örül minden egyes – sajnos mostanában ritka – alkalomnak, amikor a hivatását gyakorolhatja. „Ez a nyár rendhagyó és szomorú volt szakmai szempontból. Nem csak nekem, hanem szerintem mindenkinek. Év elején még tele volt írva a naptáram nyári fellépésekkel, csodálatos időszak elé néztem, aztán ez a vírus miatt semmivé foszlott. A legjobb, kedvenc előadásaim maradtak el… Az Apáca Show, a We Will Rock You, a Vámpírok bálja, a Sakk és még sorolhatnám. Szinte minden elmaradt, öt darab Anconai szerelmesek előadásom volt egész nyáron, és ugyanennyi önálló koncertem a sokszor ennyi helyett. Rémes érzés volt” – mondta el a Metropolnak a színésznő.

Megnevettette Bödör Gáspár

A színésznő szerepet kapott a TV2 nagy sikerű sorozatában, az Egyszer volt Budán Bödör Gáspárban. Laurát, az egyedülálló édesanyát alakítja, akinél Bödörék gyermekvigyázást vállalnak. Évi nagyon élvezte a forgatást, hamar megtalálta a közös hangot a stábtagokkal. „Profi színészekkel dolgozhattam, nagyon jól ment a munka. Az első jelenetem Stohl Andrással volt, akivel Madách Színházban együtt dolgozunk a Mamma Mia!-ban, Amikor először megláttam őt Bödör Gáspárként, elnevettem magam. Annyira jól és humorosan hozta a karakterét, hogy a forgatás alatt szükségem volt az önfegyelemre ahhoz, hogy ne nevessem el magam” - árulta el mosolyogva Évi.

Énekesnőként kezdte

Évit a kétezres évek népszerű popegyüttesében, a Splashben ismerte meg az ország. 2003-tól műsorvezetőként is bemutatkozott a TV2-nél és az egyik népszerű zenecsatornánál. Gyerekkora óta a színészi pályára készült, kisebb szerepekben játszott a debreceni Csokonai Színházban, valamint főszerepeket énekelt a Zene Theatrum előadásaiban. 2009 óta számos színpadi szerepben láthatta őt a közönség, többek között a Vámpírok báljában, a Macskákban, a Mamma Mia!-ban, a Sakkban és az Apáca Show-ban.





Ezeket olvastad már?
Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pittel

Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pittel

Meglepő dolgot árult el Kulka Jánosról az Országos Mentőszolgálat

Meglepő dolgot árult el Kulka Jánosról az Országos Mentőszolgálat

Miklósa Erika a házasságáról vallott, a Fradi is szóba került

Miklósa Erika a házasságáról vallott, a Fradi is szóba került

„Gyönyörű szép a kisfiad, rád hasonlít” – Puskás-Dallos Bogi friss anya-fia fotót posztolt

„Gyönyörű szép a kisfiad, rád hasonlít” – Puskás-Dallos Bogi friss anya-fia fotót posztolt

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás