RETRO RÁDIÓ

Elképesztő, mit tud a legújabb Tinder, a Winder





Vadiúj, magyar fejlesztésű, swipe alapú applikáció segíti a diákok munkakeresést. Az egyik legismertebb társkereső alkalmazás módszerére építenek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.02.22.
húzd jobbra

Ezentúl a fiatalok nemcsak párt, hanem munkát is pillanatok alatt találhatnak, méghozzá olyan preferenciák alapján, amiket ők határoznak meg előre, legyen szó helyről, munkaóráról vagy bérezésről. A Winder úttörő módon igyekszik segíteni a fiatalok munkaszerzését, ezért az állások keresése mellett a felhasználók önéletrajzot, online névjegykártyát, de akár egy saját weboldalt is létrehozhatnak a siker érdekében.

Suli melletti meló

A Winder a hazai egyetemistáknak nyújt segítséget, hogy képességeikhez és elvárásaikhoz mérten tehessenek szert olyan állásra, amely a tanualás mellett rugalmasan végezhető. Az oldal kiemelten szakmai, azaz főként informatikai, support, fejlesztő, tesztelő, műszaki, gazdasági és adminisztratív diákmunkák közvetítésére specializálódott, de ajánlatai között – az állandó lehetőségek mellett – projekt jellegű és otthonról végezhető diákmunkák is megtalálhatók. Egyedisége pedig abban rejlik, hogy az online fronton már jól ismert mozdulattal dobhatunk vagy fogadhatunk el egy-egy munkaajánlatot.

Húzd jobbra, ha tetszik

– Egy olyan alkalmazást szerettünk volna fejleszteni, amely a lehető leghatékonyabb módon használható, ezért a ma már sokak által ismert gesztus alapban gondolkodtunk. A Winder elkészült Androidra és iOS-re is, használható mobilon és tableten egyaránt, de weboldallal is rendelkezik. Az appban egy gyors regisztráció és az adatlap kitöltése után a rendszer már dobálja is a preferenciáknak megfelelő állásokat, az egyetemisták pedig eldönthetik, hogy jobbra vagy balra húzzák, tehát érdeklődnek vagy sem az adott ajánlat iránt – mondta el Baross Levente, a Windert tulajdonló Schönherz Iskolaszövetkezet elnöke. A társaság 25 éve foglalkozik diákmunkákkal, elsősorban IT területre specializálódva, így jól ismerik a fiatalok igényeit, elvárásait az álláskeresést illetően.

Hatalmas adatbázis

Az appban a diákok rögtön olyan fontos információkhoz juthatnak egy-egy pozícióról, mint a munkavégzés pontos helye (térképen is jelölve) vagy a munkáltató által elvárt heti óraszám, ugyanakkor az órabérek is publikusak. A keresgélést az álláskategóriák mellett térképalapú böngészési lehetőség is segíti, de még bérkalkulátor is rendelkezésre áll, hogy azonnal kiderüljön a várható havi bevétel. További újdonság az új álláskereső alkalmazásban, hogy a hallgatók saját önéletrajzot, digitális névjegykártyát vagy akár személyes weboldalt is létrehozhatnak, azaz több kreatív eszköz segíti őket, hogy az állást kínáló cégeket meggyőzzék tehetségükről.

Szójáték

A Tinder társkereső első betűjét W-re cserélték, ami a work szóra, magyarul munkára utal, így lett Winder az app neve.





Ezeket olvastad már?
Mesterséges intelligencia által kreált modelleknek rendeznek szépségversenyt

Mesterséges intelligencia által kreált modelleknek rendeznek szépségversenyt

Óriási bejelentést tett a NASA: megtörtént az újabb történelmi holdra szállás

Óriási bejelentést tett a NASA: megtörtént az újabb történelmi holdra szállás

5 hétköznapi jel, ami arra utal, hogy Téged is raboltak már el ufók

5 hétköznapi jel, ami arra utal, hogy Téged is raboltak már el ufók

Csupán ezek az emberek élhetik túl a 2023-as világvégét: aggasztó számokat közölt az időutazó

Csupán ezek az emberek élhetik túl a 2023-as világvégét: aggasztó számokat közölt az időutazó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás