RETRO RÁDIÓ

Az új Xperia sok újdonságot kínál

A Sony piacra dobta az Xperia 5 II-t, a legkompaktabb, 5G technológiával kifejlesztett Xperia készüléket, amelynek csak néhány előnyét emeljük ki.Megosztás
Szerző: Metropol
2020.10.12. 20:00
okostelefon gamer lassított mozgókép Xperia 5 II-

Miben lesz ez más, mint az Xperia korábbi generációi?

Ez lesz a világ első 4K-s másodpercenként 120 képkockát rögzítő, lassított mozgóképű okostelefonja, mely képes ötszörös lassítással rögzíteni és visszajátszani a felvett anyagot. Az Xperia 5 II megörökölte a ZEISS optikával ellátott háromlencsés kamerát, melyet a tervezők kifejezetten az új Xperia 5 II-höz alakítottak ki. A Photography Pro funkciónak köszönhetően olyan színbeállításokat és más paramétereket használhatunk majd, mint a profik. Ugyanez igaz a Cinematography Pro-ra is, amelynek segítségével menő filmes is lehet belőlünk. A sokoldalú, hármas lencsével felszerelt kamera három fókusztávolsággal rendelkezik: gyönyörű tájakat és portrékat rögzít, valamint lehetővé teszi a távoli tárgyak felnagyítását is. A készülék ideális választás azoknak is, akik nem készíteni, hanem nézni szeretnék a filmeket. A CinemaWide OLED kijelzővel igazi szélesvásznú élményben lehet részünk a telefonunkról.

Fotó: Sony.com

Gamerek, figyelem!

A játékbolondok számára is sok újdonságot biztosít majd az új Xperia 5 II. A legjobb játékélmény biztosítása érdekében minden funkciót profi e-sportolók segítségével alakítottak ki. Nagy előnyt jelent azoknál a játékoknál, ahol az ujjak gyorsasága kulcsfontosságú. Az érintés-visszajelzési arány 35%-kal javult az előző modellhez képest, így a rendszer képes pontosan abban a pillanatban felismerni a felhasználók érintését, amikor az a legfontosabb. A Game enhancer számos olyan funkciót és beállítást kínál, amelyek segítségével a felhasználók fokozhatják a játékélményt, könnyíthetik a játékmenetet, és minden korábbinál több győzelmet arathatnak más versenyzőkkel szemben. A felhasználók meg is oszthatják legjobb pillanataikat képernyőképek, hang- vagy videoklipek formájában. A HS Power Control hosszabb játékot tesz lehetővé és meggátolja a túlmelegedést.

Ezeket olvastad már?
Ha ezeket a jelszavakat használod, nagy bajba kerülhetsz!

Ha ezeket a jelszavakat használod, nagy bajba kerülhetsz!

Gyorsulási versenyben mérték össze magukat az elektromos autócsodák – Videó!

Gyorsulási versenyben mérték össze magukat az elektromos autócsodák – Videó!

Vezetékes vagy hordozható töltő? – Mutatjuk, melyik éri meg jobban

Vezetékes vagy hordozható töltő? – Mutatjuk, melyik éri meg jobban

Erről tudnod kell, ha Telenoros vagy, vált a cég

Erről tudnod kell, ha Telenoros vagy, vált a cég

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás