„Az év meglepetése edzőként” – Nem kerteltek Gera Zoltán kapcsán

Hiába volt sokáig a saját kezében a sorsa, a Vasas végül nem jutott fel az NB I-be, a Nyíregyháza mögött az ETO FC Győr végzett a második helyen. A Szpíker Kornerben erről beszélgettünk.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.05.28.
NB II Gera Zoltán Szpíker Korner Vasas Győr

Hiába nyert 4-0-ra a Vasas a Soroksár ellen az NB II zárófordulójában, a Győr szintén begyűjtötte a három pontot Ajkán, ezzel a Nyíregyháza mellett a zöld-fehér mezes együttes jutott fel az élvonalba. Gera Zoltánt február 26-án nevezte ki az angyalföldi együttes a csapat élére, a korábbi kiváló középpályás Desits Szilárdot váltotta a kispadon. Bár a feljutás végül nem jött össze, Gera irányításával így is sokat javult a Vasas játéka.

Gera Zoltánnak nem jött össze a feljutás, de eddig így is biztatóan szerepel Angyalföldön (Fotó: Földi Imre)

Míg Desitssel átlagosan 1,86 pontot gyűjtött a piros-kék mezes csapat, Gerával ez a mutató 2,16-ra ugrott. „Nekem Gera Zoltán az év meglepetése edzőként. Soha nem volt még klubedző, nem szokott korábban hozzá a mindennapi edzéshez, utazáshoz, ehhez képest kiváló munkát végzett” – elemezte a Szpíker Korner a 45 éves szakembert. A teljes műsorban elhangzik, hogy mitől javult fel a Vasas, illetve az élboly mellett a kiesőkről is szó esik.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás