Nem hiszed el, honnan érkezett Marco Rossi csapatának legújabb focistája

A Kecskemét középpályása nem csak a sportban jeleskedett. Nikitscher Tamás szívesen olvas, s nem csak magának.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2024.09.13.
Marco Rossi Nikitscher focista

Első nekifutásra két meccsen is játszhatott a magyar fociválogatottban Nikitscher Tamás. A Kecskemét focistája azok közé tartozott, akikre Marco Rossi szövetségi kapitány újoncként számított szeptemberben a Nemzetek Ligája-meccseken. Nikitscher az idei szezonban az NB I egyik legjobb középpályása, s mint kiderült, Rossi is bízik benne. A focista a németek ellen 5-0-ra elveszített nyitányon csak perceket kapott, Bosznia ellen (0-0) azonban már kezdő volt.

Nikitscher (középen) a jobbak közé tartozott a válogatottban

A középpályás a Magyar Nemzetnek nyilatkozott a bosnyákok elleni meccset követően.

– Sosem vagyok elégedett magammal, most sem voltam az, de arra büszke vagyok, hogy pozitív visszajelzéseket kaptam a kapitánytól is – árulta el Nikitscher, akit Marco Rossi biztatott a jövőre nézve. 

 Azt mondta, hogy jó úton járok, és még többet kell dolgoznom, hogy előrébb léphessek, ami számomra sem volt kérdés. Óriási lelki pluszt kaptam a válogatottban szerzett élményekkel, és azon leszek, hogy ez a lendület sokáig kitartson.

Nikitscher beszélt az olvasás szeretetéről és gyerekkori élményeiről is.

Az olvasás kiskorom óta szerves része az életemnek. Gyerekként vers- és mesemondóversenyekre jártam, és a mai napig sokat olvasok, sokféle témában, a regényektől az önfejlesztő könyvekig. A három könyv képe a karomon azt jelenti, hogy minél több tudást szívunk magunkba az olvasással, annál nagyobbra növünk, ahogyan a fa is terebélyesedik.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás