Szenzációs jelenetek az olimpián: a DJ megolvasztotta a röpislányok szívét – Videó!

A 2024-es párizsi olimpián lejátszódott jelenetet annyira imádták, hogy a közösségi médiára is felkerültek a felvételek.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.08.11.
Módosítva: 2024.08.11.
vita Olimpia 2024 párizsi olimpia 2024 DJ

Zseniálisnak hívják azt a DJ-t, aki tökéletes zeneválasztásával megállított egy durva veszekedést a 2024-es nyári olimpiai játékokon Párizsban. A viadal egy röplabdamérkőzés volt Kanada és Brazília között, a játék az aranyéremért ment. A vita a harmadik negyedben tört ki két ellenfél között. A kanadai Melissa Humana-Paredes és Brandie Wilkerson szemtől szemben állva perlekedett dühösen a brazil Ana Patricia Silva Ramossal.

párizsi olimpia 2024 AFP ötkarika
John Lennon száma oszlatta fel a vitát a mérkőzésen. Fotó: AGIF via AFP

 Ordibálásuknak pedig senki nem tudott véget vetni. Ekkor jött a zenei hangulatért felelős személy, aki John Lennon slágerével, Imagine című békéltető számával oldotta fel végül a feszültséget. A csapat és a lelátón ülök azonnal énekelni kezdték a dalt, mire a sportolók is lenyugodtak, majd végül mindenki már csak nevetett. Ezt követően pedig újraindulhatott a meccs. 

A történtekről készült felvétel az X-re is felkerült:

Na, így kell stílusosan feloldani a feszültséget.  A DJ remek zenei választással, John Lennon Imagine című számával vetett véget egy vitának egy röplabdamérkőzésen. Egyszerűen zseniális. Egy kis emlékeztető a békére és egységre a versenyzésen belül is. Reméljük, mosolyt és nyugodtságot hozott néhány más játékosnak is, főleg az olimpiai lendületben

– írták a brilliáns videó mellé.

A játékot végül Brazília nyerte, így ők lettek az olimpiai aranyérmesek. A mérkőzést követően az egyik vitatkozó fél, Ramos azt mondta, semmi különös nem volt ebben a perpatvarban. Kiemelte, tisztelik az ellenfeleiket, így már a pályán megoldották a nézeteltéréseiket – írja a LadBible.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás