Újdonságok várják a versenyzőket és a szurkolókat is Hungaroringen

Már a 39. Forma–1-es Magyar Nagydíj következik ezen a hétvégén. Számos újítás várja a versenyzőket és a szurkolókat a Hungaroringen.



Megosztás
Szerző: HWK
Létrehozva: 2024.07.16.
Módosítva: 2024.07.16.
hungaroring Forma-1 Magyar Nagydíj magyar nagydíj

A vasárnapra szóló jegyek már januárban elfogytak, így biztosan telt ház lesz a verseny napján a 39. Forma–1-es Magyar Nagydíjon. A magyar pálya megújításának első szakasza lezárult, így több újdonság várja a versenyzőket és a szurkolókat is a Hungaroringen. A közműhálózat fejlesztése teljes mértékben megtörtént, elkészült a főbejárat és az ottani épület, így egy méltó fogadóközpont várja az érkezőket.

Hungaroring
Fotó: Kovács Tamás

A Super Gold tribün mögötti terület kibővült, elsősorban a kísérő szórakoztató programok területi igénye miatt. A csapatok otthonául szolgáló paddock területe 19 méterrel lett szélesebb, de idén csak azt a részt fogják használni, amelyet eddig is – igaz, már nem lépcsőznek a pilóták a motorhome-hoz.

A 4-es és a 12-es kanyarban a bukótér fel lett újítva. A 2-es kanyarban egy hatalmas Hungaroring feliratot festettek a támfalra, a Hungaroring is megemlékezik a harminc éve elhunyt Ayrton Sennáról, a legendás versenyző nevét viselő S-kanyar rázóköveit erre a hétvégére a brazil zászló színeinek megfelelően zöld-sárgára festik.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás