Szoboszlai nélkül látott munkához a Liverpool új edzője

Az FC Liverpool labdarúgócsapata megkezdte a felkészülést a következő szezonra. Szoboszlai Dominik egyelőre nem csatlakozott a kerethez.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.08.
Liverpool Szoboszlai Dominik edzés

A Liverpool új menedzsere, Arne Slot megtartotta első edzését az angol csapatnak. A holland szakember tréningjén meglehetősen hiányos keret dolgozott, hiszen azok a játékosok nem szerepeltek, akik a válogatott tornákon képviselték vagy éppen képviselik hazájuk válogatottját. Így aztán a liverpooli klub kirkby-i AXA edzőközpontjában megrendezett edzésen a magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik sem jelent meg - írja az Origo.

Football: Friendly - Karslruhe v Liverpool
Szoboszlai (jobbra) egyelőre a pihenését tölti Fotó: AFP

A Liverpool játékosai teljes létszámban minden bizonnyal július második felében állnak először Arne Slot rendelkezésére. Az angol csapat az Egyesült Államokba utazik edzőtáborba, ahol a spanyol Real Betis mellett az angol bajnokságban rivális Arsenallal és a Manchester Uniteddel is megmérkőzik, aztán Sevilla ellen is vív felkészülési mérkőzést. A Liverpool a Premier League első fordulójában augusztus 17-én, az újonc Ipswich Town otthonában lép pályára.

Szoboszlai Dominik az Eb-t követően előbb bulizással engedte ki a gőzt Budapesten, majd a hét elején Olaszországba utazott barátnőjével, Buzsik Borkával.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás