„Először vagyok a Hungaroringen" - Gulácsi Péter a Magyar Nagydíjon szurkol - Fotók

Nem csak Max Verstappen miatt volt nyüzsgés a Red Bull Racing motorhome-jánál. Szombaton kora délután, Gulcsi Péter a magyar labdarúgó-válogatott kapusa vendégeskedett az istállónál, akire szintén sokan voltak kíváncsiak.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.20.
Gulácsi Péter forma-1 magyar nagydíj

Nem véletlen, hogy Gulácsi Péter az osztrák csapatnál tűnt fel, hiszen klubcsapatát, az RB Leipziget is az energiaitalos cég szponzorálja. A fociválogatott kapusa feleségével érkezett a Forma-1-re. Gulácsi előbb a motorhome-ban beszélgetett ismerősökkel, majd egy garázslátogatáson vettek részt a feleségével, utána pedig a Red Bullnál ebédeltek.

Gulácsi Péter
Gulácsi Péter először szurkol a Hungaroringen Fotó: Metropol/Szabolcs László

„Először vagyok a Hungaroringen a paddockban. Szeretem a Formula–1-et, de a meccseink a legtöbb esetben ütköznek a futamokkal, ezért ritkán jutok el egy-egy pályára. Szerencsére most kaptunk egy kis pihenőt az Eb után, így el tudtam jönni a hazai versenyre. Amúgy egyszer voltam már a feleségemmel Monacóban, egyszer pedig a focicsapattal Spielbergben az Osztrák Nagydíjon. Mivel egy családba tartozunk, természetesen a Red Bullnak szurkolok." - mondta Gulácsi a Mandinernek.

Gulácsi Péter
Gulácsi Péter Fotó: Metropol/Szabolcs László

Gulácsi Péter mellett egy korábbi válogatott labdarúgó is feltűnt a paddockban. Juhász Roland, feleségével, Lipcsei Bettával látogatott ki a futamra.

"David Coulthard volt korábban a kedvencem, aztán sokáig nem szurkoltam senkinek. Örülök, hogy néhány éve Lando Norris, a McLaren pilótája személyében lett új kedvencem – mondt Juhász a Metropolnak. - Többször jártam már a Hungaroringen, főleg a szombati napokon jövök ki, akkor még nincs akkora nyüzsgés. A vasárnapi futamot mindig a televízióban nézem."

Juhász kedvese viszont más véleményen van.

- Nehéz kérdés, hogy kinek szurkolok. Mercedeses vagyok, örülnék George Russell győzelmének. Néhány éve a kisfiam Lewis Hamilton kísérője volt, amikor gyerekek kísérték pályára a pilótákat. Russell ugyan akkor még a Williams versenyzője volt, de ő is és Hamilton is nagyon kedvesek voltak a kisfiammal. Emiatt a személyes élmény miatt szurkolok nekik – mesélte Lipcsei Betta.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás