Hihetetlen sérülés, győzelme után omlott össze az olimpikon – Videó

Pár másodperc alatt mennyből a pokolba jutott a moldovai cselgáncsozó, Adil Osmanov. A 24 éves férfi a bronzérem megszerzése után teljes eksztázisba került, amibe azonban csúnyán megsérült.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2024.07.31.
Módosítva: 2024.07.31.
Adil Osmanov Olimpia 2024 Moldova párizsi olimpia 2024 győzelem

Nem akármilyen jeleneteknek lehettek szemtanúi a nézők a 73 kilogrammosok cselgáncs versenyének bronzmérkőzésén. A moldovai Adil Osmanovnak sikerült legyőznie az olasz Manuel Lombardot, ezzel Moldova második érmét szerezte az idei olimpián. Ami azonban utána történt, olyat még nem igazán láttak szurkolók.

Paris Olympics; Judo
Adil Osmanov rögtön bajba került a bronzérme után Fotó: The Yomiuri Shimbun via AFP

Osmanov teljesen önkívületi állapotba került a győzelme után és vad ünneplése kezdett. Az egyik levegőbe ütése után azonban hirtelen a vállához kapott, ami úgy tűnt, hogy kiugrott a helyéről. Ezt követően nem mindennapi képet mutattak a rendezők, Lombardo a szomorúságtól, Osmanov pedig a fájdalomtól rogyott össze a földön. Szerencsére aztán az orvosoknak sikerült meggyógyítania, így az éremátadónál már újra egy mosolygós Osmanovot láthattak. Moldovának ez volt a történelme nyolcadik érme, így a 24 éves sportoló már most hősnek számít hazájában.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás