Lebukott Szalai Ádám, ezt biztos nem gondoltad volna róla

A közkedvelt magyar focistáról, most több dolog is napvilágra került.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.06.17.
Módosítva: 2024.06.17.
Szalai Ádám pályafutás magánélet

Szalai Ádám Csaba magyar válogatott labdarúgó, aki posztját tekintve csatár. Gyerekként nevelő klubja a Kispest-Honvéd volt, de pályafutása nagy részét Németországban töltötte, ahová 2004-ben szerződött a VfB Stuttgart csapatához. Itt a második csapatban kapott lehetőséget és a stuttgarti évek után három szezont eltöltött a világhírű Real Madrid tartalékcsapatában, a Castillában. 

 

A Bundesliga 2012–2013-as szezonjában 13 gólt szerzett, ezzel Détári Lajos és Miriuta László korábbi rekordját megdöntve a német élvonal leggólerősebb magyar labdarúgója lett, az egy szezonban lőtt találatok számát tekintve. 2023. június 19-én jelentette be, hogy visszavonul a profi labdarúgástól.

Szoboszlai Dominik mellett népszerű, jóképű Szalainak is vannak olyan titkai, amikről még biztosan nem hallottál. A Life ezeket is egy csokorba gyűjtötte. 

10 dolog, amit nem tudtál Szalai Ádámról:

1. Zenekedvelő: nemcsak a futball szerelmese, de imádja a zenét is! Kedvenc előadói közé tartoznak Ed Sheeran és Adele.

2. Állatbarát ás állatvédő: nagy állatbarát, és rendszeresen támogat különböző állatvédelmi szervezeteket.

3. Hobbijai: szívesen videójátékozik, és társasozik barátaival. Szereti az aktív kikapcsolódást is, például a túrázást és a természetjárást.

4. Igazi ínyenc: kedvenc étele egy igazi magyar klasszikus, a töltött káposzta.

5. Nyelvek iránti érdeklődés: angolul és németül is jól beszél

6. Sportrajongó: szereti követni a teniszt és a Forma–1-et is.

7. Környezettudatos életmód: Szalai Ádám számára fontos a környezetvédelem. Támogatja a környezetvédelmi kezdeményezéseket, és a hétköznapokon ő maga is folyamatosan igyekszik odafigyelni bolygónk megóvására.

8. Édesapa: 2022-ben, egy focimérkőzés előtt tudatta a pályán a nagyközönséggel, hogy édesapa lesz. A fotó igen humorosra sikeredett, ugyanis Szalai Ádám az ujját a szájába tette, mintha cumizna, miközben kimondta a boldog mondatot: „apa leszek!” 

9. Felesége: kedvese, Krista Tcherneva bolgár származású modell, aki nagyon fiatalon lett édesanya.

10. Sportpszichológia: nemcsak a fizikai, de a lelki, mentális felkészülést is nagyon fontosnak tartja, ezért sokszor fordult már pszichológushoz.


 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás