Meglepő fordulat: Klopp hátat fordított a futballnak

A Liverpooltól távozó 56 éves német tréner néhány nappal az utolsó liverpooli meccse után egy teljesen új sportágban próbálja ki magát.



Megosztás
Szerző: (s)
Létrehozva: 2024.05.29.
Módosítva: 2024.05.29.
tréningruha Jürgen Klopp padel Liverpoolt

Liverpooli búcsúja után Spanyolországban pihen Jürgen Klopp. A német fociedző és felesége, Ulla vakációja során az ötcsillagos mallorcai Hotel Kimpton Ayslában szállt meg, ahol a szobaárak éjszakánként 500 fonttól (230 ezer Ft) kezdődnek. Spanyolországi átmeneti „albérletük” oka az, hogy 3,4 millió font (1,5 milliárd Ft) értékű helyi villájuk felújítása még nem ért véget. Az építményt 2022 júniusában egy svájci üzletembertől és művésztől vásárolták, majd úgy döntöttek, hogy komplett „ökológiai családi paradicsommá” építik át.

Jürgen Klopp
Klopp kilenc év után hagyta el Liverpoolt Fotó: AFP

Szoboszlai Dominik korábbi trénerét lefilmezték, amint tréningruhára vetkőzve padeledzésen vett részt. A teniszhez hasonló sportág rendkívül népszerű spanyol földön.

Hódolok másik nagy szenvedélyemnek, javítgatom a padeltudásomat. Alacsony szinten kezdtem, egy ideig nem is játszottam, de lépésről lépésre eljutok az elfogadható szintre. A futball mellett ez a legjobb játék, amit valaha játszottam

 – idézi a szakembert a The Sun.

A gyakorlás során 280 fontért (127 ezer Ft) vett Wilson-gyártmányú ütőt használ, melynek oldalába bevésték a nevét. Jürgen és Ulla új tiszteletbeli tag a Mallorca Country Clubban, ahol rendes tag II. Albert monacói herceg, Richard Branson, Boris Becker, Novak Djokovics, Nick Kyrgios és Nico Hülkenberg. A klubban három padelpályán kívül 12 teniszpálya, valamint edzőterem, úszómedence és szauna található.

A padel párban, zárt, téglalap alakú, üvegfalú pályán ütővel játszott sport, a pálya közepén hálóval. A cél: a labdát úgy üssük meg, hogy az ellenfél képtelen legyen fogadni.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás