Dráma a focipályán: összeesett az Arsenal focistája – fotók!

Az Arsenal vasárnap délután a Chelsea ellen játszott a Ligakupa-döntőben a Molineux Stadionban, ahol az Arsenal támadója váratlanul összeesett.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.03.31.
arsenal összeesett meccs Chelsea

Sokkoló eseménnyel zárult az angol női labdarúgó Ligakupa vasárnapi döntője, amelyben az Arsenal és a Chelsea csapata küzdött meg egymással. A rendes játékidőben a két fél nem bírt egymással, így az 0-0-val zárult, majd következett a hajrá, melynek során a 72-szeres norvég válogatott Frida Maanum váratlanul összeesett a pályán és pillanatok alatt orvosok lepték el a pályát.

Több mint negyed óráig próbálták stabilizálni a középpályást Fotó: AFP

Az Arsenal 24 éves középpályása e kezdetekről a pályán volt, a játékvezető először észre sem vette, hogy óriási baj van, ugyanis először csak úgy tűnt, hogy Frida letérdelt, plusz nem is a játékban lévő labda közelében történt.

Először csapattársa, Katie McCabe jött rá, hogy valami baj történhetett és odaszaladt a középpályáshoz, majd egyre többen özönlöttek a pályára, köztük az orvosi stáb is.

Elsőre sokaknak fel sem tűnt, hogy baj van Fotó: AFP

Ezt követően több mint negyed órán át ápolták a focistát, majd hordágyon, oxigénmaszkkal az arcán rohantak le vele a pályáról, mielőtt a csapatok elkezdték a hosszabbítást. A Mirror szerint az Arsenal a sokkoló eset óta már kiadott egy hivatalos közleményt a közösségi oldalán, melyben mindenkit megnyugtattak, hogy Maanum eszméleténél van és állapota stabil.

Mindannyian veled vagyunk, Frida

– tette még hozzá a csapat. 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás