Michael Schumacher testvére megtörte a csendet: „Az élet igazságtalan”

A bátyja állapotáról osztott meg részleteket Ralf Schumacher.Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2023.12.26.
világbajnok Michael Ralf Schumacher

Majdnem 10 éve, hogy a hétszeres Forma-1-es világbajnok súlyos síbalesetet szenvedett a franciaországi Meribelben, és a családja szinte semmilyen friss információt nem közölt azóta az állapotáról. Sajtó értesülésekből úgy tudni, hogy több mint három hónapot töltött mesterséges kómában, mielőtt visszatért Svájcba további kezelésekre.

Michael Schumacher és Willi Weber (jobbra): 1988-tól 2010-ig dolgoztak együtt
Michael Schumacher és Willi / Fotó: AFP

Most a családja ápolja Lausanne-i otthonukban, felesége, Corinna pedig úgy döntött, hogy a gyógyulását nem hozza nyilvánosságra. Most azonban testvére, Ralf ritka betekintést engedett állapotába. És utalt arra, hogy az 54 éves bátyja soha nem fog teljesen felépülni. 

„Hiányzik a régi idők Michaelje. Az élet időről-időre igazságtalan. Michael nagyon szerencsés volt egész életében. De aztán jött ez a tragikus baleset” – kezdte szívszorító vallomásában Ralf. 

Schumacher továbbra is éjjel-nappal szakorvosi ellátásban részesül, amit a bátyja is elismert: „Szerencsére a fejlett orvostudomány sok lehetőséget biztosít. Azonban semmi sem olyan, mint régen”.

„Számomra is jelentős élmény volt, de természetesen még inkább a gyerekei számára. Az élet néha igazságtalan. Az a nap sok balszerencsét tartogatott. A sors megváltoztatta a családunkat” - tette hozzá rejtélyesen Ralf  a Mirrornak. 

A múlt héten Schumacher egykori menedzsere, Willi Weber, elismerte: már elfogadta, hogy nem fogja többé látni egykori ügyfelét. A kölni Expressznek nyilatkozva Weber azt mondta: „Amikor most Michaelre gondolok, sajnos már nincs reményem arra, hogy újra látom őt. Tíz év után nincsenek pozitív hírek”.

Top hírekHírlevél-feliratkozás