Óriási magyar focisiker, vb-elődöntős a válogatott!





A magyar minifutball-válogatott 1-0-ra győzte le Szlovákiát az egyesült arab emírségekbeli Rász el-Haimában zajló világbajnokság negyeddöntőjében.



Megosztás
Szerző: CHI
Létrehozva: 2023.11.02.
minifutball magyar válogatott vb

A magyar minifutball-válogatott múlt héten pénteken 1-0-ra győzte le Portugáliát, vasárnap 2-1-es sikert aratott Líbiával szemben, kedden pedig Szerbiát múlta felül egy góllal a csoportkörben. Nagy Lajos csapata ezt követően a szerdai nyolcaddöntőben 3-0-ra verte Egyiptomot, ezzel jutott a negyeddöntőbe a világbajnokságon. 

minifoci
 

A válogatott a Szlovákia elleni mérkőzésen sem számíthatott az eddig két gólt szerző csapatkapitányra, Barabás Miklósra, aki már Egyiptom ellen sem léphetett pályára, és azóta kiderült, hogy a vártnál súlyosabb a lábsérülése. De szerencsére ez nem számított, Kiss 44. percben szerzett góljával 1-0-ra nyert a magyar csapat és ezzel bejutott a legjobb négy közé - írja az Origo.

A legutóbbi vb-n negyedik helyen záró magyar válogatott a pénteki elődöntőben, magyar idő szerint 16:00-tól lép pályára a vb-bronzérmes és Eb-ezüstérmes Románia ellen.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás