Megismétlődött a mogyoródi dráma, újabb sztár tört trófeát – videó





Már javában zajlanak a különböző show-műsorok az első Forma–1-es Las Vegas-i Nagydíj előtt. A Ferrari pilótája, Carlos Sainz megnyert egy golfversenyt, ám a nagy ünneplésben sikerült összetörnie a trófeát.



Megosztás
Szerző: HC
Létrehozva: 2023.11.16.
Forma – 1 trófea Las Vegas carlos sainz

Ezen a hétvégén először látogat a Forma–1 mezőnye Las Vegasba. A világ egyik legnagyobb szórakoztatási központjában hatalmas a készülődés a verseny iránt, a pilóták az elmúlt napokban rengeteget látványos produkcióban részt vettek. A Ferrari versenyzője, Carlos Sainz sem maradhatott ki a buliból, neki viszont sikerült egy óriásit bakiznia.

Sainz egy golfversenyen vett részt, ahol párja a korábbi világelső, Justin Thomas volt. A duó megnyerte a minitornát, ezt követően viszont a 29 éves pilótának sikerült kiejtenie a kezéből a győzelemért járó trófeát, ami ezután összetört, szúrta ki az Origo.

Nem ő az első F1-es versenyző, aki így járt ebben az évben. A Magyar Nagydíjon a második helyen végző Lando Norris a futam utáni ceremónián olyan erővel vágta a pezsgőjét a dobogóhoz, hogy ennek következtében Max Verstappen győzelmi trófeája leesett és összetört. A herendi porcelán fél évig készült, a holland viszont nem maradt üres kézzel, augusztus végén kapott egy új darabot.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás