„Néhány percet beszéltem is vele” – a Fradi csapatkapitánya mindent elmondott az új edzőről





Dibusz Dénes és Varga Barnabás is alaposan kivette a részét a magyar labdarúgó-válogatott legutóbbi két összecsapásából. Előbbi a csehek elleni párharc után elmondta, nagyon várja a közös munkát a Ferencváros új vezetőedzőjével, Dejan Sztankoviccsal.



Megosztás
Szerző: hc
Létrehozva: 2023.09.13.
Módosítva: 2023.09.13.
Dibusz Dénes Varga Barnabás Dejan Sztankovics Ferencváros

Dibusz Dénes és Varga Barnabás Szerbia és Csehország ellen a kezdőcsapatban lépett pályára a magyar labdarúgó-válogatottban, a belgrádi bravúros győzelemből mindketten alaposan kivették a részüket. Előbbi remek védésekkel tartotta az eredményt, utóbbi pedig az egyenlítő gólt szerezte. Dibusz a csehek elleni párharc után a Fradi Médiának elárulta, hogy szerdán térnek vissza a Ferencvároshoz, ahol időközben edzőcsere történt, Máté Csaba helyett már Dejan Sztankovics irányítja a magyar rekordbajnokot.

Dibusz Dénest már harmadszor választották meg a Fradi-szurkolók az év legjobb játékosának
Dibusz Dénes már nagyon várja a közös munkát Dejan Sztankoviccsal Fotó: Nemzeti Sport

Természetesen nagyon várom és nagyon izgatott vagyok, hogy személyesen megismerkedhessünk, és megismerhessem az elképzeléseit. Láttam videókat, illetve a többiekkel is azért beszéltünk arról, hogy mik a tapasztalatok, igazából mindenki csak pozitívat mondott eddig

– nyilatkozta Dejan Sztankovicsról Dibusz Dénes. 

„Az biztos, hogy egy nagyon határozott karakterű edzővel fogunk együtt dolgozni. Néhány percet beszéltem is vele, úgyhogy az első beszélgetésünk megvolt. Én bízom benne, hogy egy nagyon sikeres időszakot fog nálunk tölteni, és elérjük majd azokat a célokat vele, amiért ő is ideszerződött.”

Dibuszék első meccse Sztankoviccsal a Magyar Kupában lesz, szeptember 16-án, szombaton a Nagyecsed otthonába látogat a magyar rekordbajnok.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás