Előtte állt az élet: horrorbalesetben meghalt a tündéri fiatal sportolónő





Volán helyett anyósülésen, verseny helyett közúton került az életébe egy végzetes karambol.



Megosztás
Szerző: LL
Létrehozva: 2023.08.24.
autóbaleset autóverseny halálhír karambol

24 éves korában halálos közúti balesetet szenvedett Ashlea Albertson amerikai autóversenyzőnő.

gyertya, gyász,
Fotó: shutterstock

A sors fintora, hogy a sportoló nem a volánnál, egy versenyen lelte halálát, ahogy attól a szerettei mindig tartottak. Ashlea a nyaralásukról hazafelé tartva, 31 éves vőlegénye, Jacob Kelly mellett ült egy GMC Terrain anyósülésén, amikor az Indiana állambeli Jackson megyében bekövetkezett a végzetes tragédia. A jelentések szerint egy 22 éves sofőr Chevrolet Malibujával próbálta megelőzni őket, mindkét autó gyorsított, Kelly pedig egy hirtelen bevágás után elvesztette uralmát a GMC fölött. Megpördült és a karamboljuk során a lány súlyos sérüléseket szenvedett. 

Mentőhelikopterrel kórházba szállították, de nem tudták megmenteni az életét. A két sofőr megúszta könnyebb sérülésekkel.

A hatóságok egyelőre vizsgálják a végzetes ütközést kiváltó okokat, hogy büntetőeljárás induljon-e.

„Ashlea sugárzó személyiség volt, aki minden helyet beragyogott. Nagyszerű autóversenyző volt, aki közlekedési balesetet szenvedett és életét vesztette. Az elvesztése kijózanító emlékeztető arra, hogy milyen értékes az élet” – üzente csapatfőnöke, Tony Stewart.

Az elhunyt lány apja, Todd Albertson búcsúszavaiból arra lehet következtetni, hogy a balesetet értelmetlen erőfitogtatás idézhette elő:

„Jó gyerek volt, még jobb ember, és imádta a versenyzést, szerette a közösségét. A társadalomnak jobbá kell válnia. Sokkal inkább vigyáznunk kell egymásra. Nem egy versenypályán vesztette életét, amitől tartottunk, hogy megtörténhet, hanem egy autópályán, mert nem tudjuk kontrollálni az indulatainkat.”





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás