Jön a Tippmix Minifoci Magyar Kupa-döntő: a BL-csapat és a sötét ló





Vasárnap Csepelen rendezik meg Tippmix Minifoci Magyar Kupa nagydöntőjét, ahova a sorozat eddigi négy selejtezőjéből – Hajdúszoboszló, Csepel, Tápiószentmárton és Balatonfűzfő – nyolc csapat jutott be. A történelmi kupasorozat harmadik, tápiószentmártoni állomásáról a Todor Pet Bau Team Kft. és a Futottak Még együttese kvalifikálta a fináléba. 3. rész:



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.07.13.
Módosítva: 2023.07.13.
Tippmix Minifoci Magyar Kupa minifoci Tippmix

Todor Pet Bau Team Kft. – évek óta BL-szereplők

2015-ben alakult a csapat, amely azóta többször is teljesen átalakult. Az együttes jelenlegi magját főként futsaljátékosok – volt NB I-es és jelenlegi NB II-es focisták – alkotják.

Jelenleg is megújulás történik a csapatnál, reményeik szerint sikerrel.

„Gyakorlatilag a szövetség megalakulás óta majdnem minden jelentős eseményen jelen voltunk. Évek óta ott vagyunk a legjobb négyben, többször voltunk másodikok, és egyszer (2021) sikerült elsőnek is lennünk. 

A BL-ben is évek óta résztvevők vagyunk, ahol eddig még a negyeddöntőn nem sikerült túljutnunk

– mondta az egyik csapatvezető, Závodszky Ádám. Hozzátette, az egyetlen állandó szponzoruk, a Todor-PET Bau Team Kft. Ez a másik csapatvezető, Adochiti Petru építőipari vállalkozása.

A Todor mindig jó erőkből áll – FOTÓ: LADÓCZKI BALÁZS – ORIGO

„Bizakodóak vagyunk, mert azt gondoljuk, hogy végre sikerült egy stabil és ütőképes keretet összeraknunk. Ennek ellenére nem lesz egyszerű, ugyanis jelenleg nagyon kiegyenlített a mezőny, és gyakorlatilag bárki képes lehet megnyerni vagy éppen elveszíteni a tornát” – zárta a szavait Závodszky.

Futottak Még – a sötét ló meglepetést okozhat

A csapat a 2000-es évek közepén alakult, de komolyan 2010-től, a Kaminokupa keretein belül méretették meg magukat, és azóta is stabil, erős csapatnak számítanak. A játékosok nagy része amatőr labdarúgó, vagy hobbiként tekint a sportra. 

Így inkább egy jó baráti társaságról van szó, akiknek a labdarúgás a kedvenc időtöltése. A tavalyi Hungarian Open-döntőn elért második hely eddig a legnagyobb sikerük.

„A csapatunkat főleg a csapatvezetőnk, Szlebi szponzorálja, illetve megemlíteném még a Budafok Autómosót is, akiknek szintén köszönjük a segítséget” – mondta Szlebárszky Péter, aki a közelgő MK-döntőről is beszélt.

A Futottak még nagy meglepetést okozhat – FOTÓ: LADÓCZKI BALÁZS – ORIGO

Miután megtekintettem a sorsolást, picit megkönnyebbültem, hogy a kevésbé erős csoportba kerültünk. Viccet félretéve, nagyon erős a mezőny, a minifoci elitje, krémje vonultatja fel magát. Kimondottan örülök, hogy mi is a részese lehetünk ennek. Szeretnénk a döntőig eljutni, ami iszonyatosan nehéz lesz, kőkemény munkát, akaratot és koncentrációt fog igényelni. Úgyhogy senki nem számíthat arra, hogy feltartott kézzel fogunk érkezni.

07. 16., vasárnap: Döntő, Csepel
A finálé résztvevői:
– SZPCDSE-ECECE
– H-Terasz
– Szilasi és Barátai
– Lázár Lovaspark
– Todor Pet Bau Team Kft.
– Futottak Még
– Airnergy
– H.O.P.E.

A csoportbeosztások:
A csoport:
H Terasz
Lázár Lovaspark
Szilasi és Barátai
SZPCDSE-ECECE
B csoport:
H.O.P.E.
Futottak Még
Todor Pet Bau Team Kft.
Airnergy FC

A Tippmix Minifoci Magyar Kupa-döntőre (Csepel Hungary Club 94 SE pálya, 1213, Budapest, Szentmiklósi út 1.) minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők, az egész napos eseményre a belépés ingyenes!

Májusban elindult a minifoci teljesen új versenysorozata, a Tippmix Minifoci Magyar Kupa, amelynek minden állomásával kiemelten foglalkozik majd az Origo! A kupasorozat nagydöntőjét élőben követhetik majd nyomon az Origón!





 

A Magyar Minifutball Kupa támogatója a TIPPMIX!





Ezeket olvastad már?
Újabb legenda távozott, meghalt a 30-szoros válogatott focista – videó

Újabb legenda távozott, meghalt a 30-szoros válogatott focista – videó

Szörnyű jóslat, gyorsan kirúgják Szoboszlai Dominik új edzőjét

Szörnyű jóslat, gyorsan kirúgják Szoboszlai Dominik új edzőjét

Csodát tett tündéri kisfia Milák Kristóf nagy riválisával

Csodát tett tündéri kisfia Milák Kristóf nagy riválisával

Tényleg eljött a búcsú ideje? Mbappé válaszára várnak Párizsban

Tényleg eljött a búcsú ideje? Mbappé válaszára várnak Párizsban

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás