RETRO RÁDIÓ

Zámbó Sándor, Bognár György, Mészöly Géza: a Lázár Lovaspark is ott lesz a Tippmix Minifoci MK-n

Több korábbi nagypályás ikon mellett sikeres futsal- és minifoci-játékosok szerepelnek a baráti társaságban, amelynek az alapítója, a csapatvezető prof. dr. Fehér Károly c. egyetemi tanár. A csapat Mező FC néven 1980-ban alakult.Megosztás
Szerző: sv
2023.06.08. 13:45
Tippmix Minifoci MK Balaton Tour Lázár Lovaspark szezon
 

Vasárnap Csepelen folytatódik a négy állomásból és a nagydöntőből álló Tippmix Minifoci Magyar Kupa. A fővárosi helyszínen – amely a minifutball-válogatott bázisa is – remek csapatok lesznek, így kiváló torna várható.  A Tippmix Minifoci MK csepeli állomásáról a Lázár Lovaspark csapatát mutatjuk be.

Több korábbi nagypályás ikon mellett sikeres futsal- és minifoci-játékosok szerepelnek a baráti társaságban, amelynek az alapítója, a csapatvezető prof. dr. Fehér Károly c. egyetemi tanár. A csapat Mező FC néven 1980-ban alakult.

Fotó: Peka Roland

A jogelőd Madridban, az I. Kispályás Bajnokcsapatok Európa Kupáján bronzérmet nyert. Az együttes eredményei alapján Magyarország legjobbjai közé tartozik. A magyar és a nemzetközi labdarúgás kiemelkedő személyiségei, Zámbó Sándor, Bognár György, Urbán Flórián, Mészöly Géza, Juhár Tamás egykor a Lázár Lovaspark csapatában játszott és öregbítette az együttes jó hírét. Ők közel 180-szor játszottak a magyar nemzeti válogatottban.A 2010-ben újjáalakult csapat mintegy 100 mérkőzésen – hármat kivéve, amikor a döntőben büntetőkkel maradt alul – veretlen.

Érdekesség, hogy információk szerint Dvéri Zsolt is játszani fog a Tippmix Minifoci Magyar Kupán, miként az Újpest Futsal csapatának idei edzője Németh Péter is. Több korábbi nagypályás, olimpiai, futsal és minifoci nemzeti válogatott is tagja a csapatnak.

„Nagyon örülök, hogy végre elindulhatunk az országos Minifutball Szövetség versenyein. A csepeli Magyar Kupa-állomás mellett a balatonszárszói Balaton Touron is részt veszünk, és nagyon remélem, hogy az idei nyári szezon mellett további minifociversenyeken is el tudunk majd indulni. Külön kiemelném azt a magas színvonalú tájékoztatást, melyet a szervezettől kapunk, mind e-mailben, mint a közösségi médiában. Gratulálok!  A csepeli Magyar Kupa-fordulóra igyekszünk olyan csapattal érkezni, hogy a torna szintjét emelni tudjuk. A keretet is úgy állítom össze, hogy először mindig azt nézem meg, milyen ember és csak utána, hogy milyen játékos az illető! Sok sikert kívánok valamennyi csapatnak!” – mondta megkeresésünkre prof. dr Fehér Károly csapatvezető, aki a mezőgazdaság-tudomány kandidátusa, a Szent István Egyetem címzetes egyetemi tanára, a Magyar Lovas Szövetség kommunikációs igazgatója, elnöki főtanácsadója.

Fotó: Peka Roland

Nem a véletlen műve, hogy szinte mindenkinek ismerős a Lázár Lovaspark neve az országban, ki ne ismerné ugyanis a Lázár fivéreket. Lázár Zoltán kilencszeres fogathajtó-világbajnok, míg Lázár Vilmos 12-szeres kettesfogathajtó-világbajnok.

Májusban elindult a minifoci teljesen új versenysorozata, a Tippmix Minifoci Magyar Kupa, amelynek minden állomásával kiemelten foglalkozik majd az Origo! A kupasorozat nagydöntőjét élőben követhetik majd nyomon az Origón!

A Magyar Minifutball Kupa támogatója a TIPPMIX!

 

 

 

Ezeket olvastad már?
Michael Schumacher állapotával viccelődött a műsorvezető, népharag zúdult rá

Michael Schumacher állapotával viccelődött a műsorvezető, népharag zúdult rá

Kubatov Gábor: Itt nincs nagy és kis fradista, itt mindenki egyforma

Kubatov Gábor: Itt nincs nagy és kis fradista, itt mindenki egyforma

Becsajozott Szoboszlai barátja, mindenki a rapperlányt átkozza

Becsajozott Szoboszlai barátja, mindenki a rapperlányt átkozza

Belepirulsz a pózba, őrjítő terpeszben napozik az egzotikus szépség

Belepirulsz a pózba, őrjítő terpeszben napozik az egzotikus szépség

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás