Nincs remény, távozhat a Fradi sztárja





Megszólalt a vébén járt középpályás menedzsere.



Megosztás
Szerző: sk
Létrehozva: 2023.01.05.
Fradi foci vb

A január egyik legfontosabb kérdése a Ferencváros focicsapatánál, hogy marad-e a klubnál a világbajnokságot is megjárt Aissa Laidouni. A tunéziai középpályás a katari vébén három meccsen lépett pályára, sőt a dánok ellen a találkozó legjobbjának is választották. A Ferencvárosnál már előre tisztában voltak vele, a torna után „elveszíthetik” a középpályást.

Fotó: Árvai Károly / Nemzeti Sport

 

Menedzsere most arról beszélt, már most vannak érdeklődők Laidouni iránt.

– Egyre több az őt figyelő csapat, a világbajnokság ugyanis nem felgyorsította az ilyenkor szokásos folyamatokat, hanem megnövelte az iránta érdeklődők számát. Nagyjából mindenki el tudja képzelni, hogy ha váltani akarna, akkor szakmailag olyan helyre menne, ami előrelépés neki, a topbajnokságok számítanak a prioritásnak – mondta az NB1-hu internetes oldalnak Zombori Zalán a Laidounit képviselő menedzseriroda nevében.

A korábban az NB I-ben és a válogatottban szereplő Zombori szerint a játékos értéke egyre csak nő.

– Volt olyan topbajnokságban szereplő klub, amelyik azért lépett végül vissza a szerződtetési tervétől, mert akkorát nőtt az értéke az elmúlt egy évben, hogy azt már nem tudta volna kigazdálkodni.

Laidouni és Tunézia a vébén Dánia ellen döntetlenre végzett, kikapott Ausztráliától, majd legyőzte a későbbi döntős franciákat.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás