Vb-rekorder jöhet a Fradiba, érik a nagy igazolás

Repkednek érte a dollármilliós ajánlatok. Menedzsere nyilatkozott a felkapott csatár szándékairól.



Megosztás
Szerző: MM
Létrehozva: 2023.01.12.
Fradi Katar 2022 átigazolás

Nagy fogásra készül a Ferencváros labdarúgócsapata. Az Európa-ligában csoportgyőztesként már a márciusi nyolcaddöntőbe jutott magyar bajnok sztárklubokkal verseng a téli katari világbajnokságon duplázó csatárért.

Cso Gjuszongért nagy a verseny, de a Fradi is esélyes
Cso Gjuszongért nagy a verseny, de a Fradi is esélyes – Fotó: AFP

A Fradi szurkolói blogja szúrta ki, hogy a dél-koreai Cso Gjuszong küszöbön álló átigazolásáról nyilatkozott az ügynöke. Eszerint a Jeonbuk Hyundai 24 éves labdarúgója Európába vágyik. A menedzsert megszólaltató koreai hírportálon a német Mainzot és a skót Celticet nevezték meg a kérőiként, de hozzátették: más klubok is élénken érdeklődnek iránta.

A cikk írója szerint az amerikai Minnesota United akár 5 millió dollárt is kiperkálna érte, de a szintén skót Rangers és a török Galatasaray mellett az FTC van versenyben az aláírásáért.

A Transfermarkton 2,5 millió euróra taksált Cso Gjuszong eddigi 20 válogatott meccsén 6 gólt szerzett, ebből kettőt a Ghána elleni (2-3) vb-csoportmeccsen. Duplájával ő lett az első dél-koreai focista, aki egynél több gólt szerzett világbajnoki mérkőzésen.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás