Elképesztő eredmény, meghódította Angliát a magyar klasszis





Világbajnoki címmel tért haza Birminghamből Tischler Csaba. Az ozorai testépítő masters-kategóriában bizonyult a legjobbnak az Egyesült Királyságban, fényes sikerrel lezárva a 2022-es versenyidényét.



Megosztás
Szerző: nn
Létrehozva: 2022.12.12.
testépítő fitnesz világbajnok

Tischler Csaba olyan eredményt ért el a birminghami világbajnokságon, amivel magának is alapos meglepetést okozott. „Eredetileg valamivel rövidebb versenyszezont terveztem, szeptemberben a Kriko-kupára és a Remzső Ferenc Classicra készülve még a világbajnoki indulásban sem lehettem biztos. Azt éreztem, hogy jobb formában vagyok, mint tavaly, de nem akartam elkapkodni semmit” – idézte fel a versenyszezon kezdetét Tischler Csaba a Prémium Média érdeklődésére. A sportember a Kriko-kupán, Hódmezővásárhelyen open- és a 40 év felettieknek szóló masters-kategóriában is kisebb meglepetésre második helyen zárt, egy nappal később aztán revansot vett mindenkin és szinte azonos mezőnyben aranyérmeket nyert a szegedi PCA Remzső Ferenc Classicon.

Tischler Csaba (balról a második) a versenyen

„Bosszantott a hódmezővásárhelyi verseny, mert a visszajelzések alapján nyerhettem volna, annál is inkább, mert másnap, Szegeden úgy győztem, hogy a szombaton győztesnek kihozott riválisom csupán harmadik lett. A történtek azonban csak még keményebb munkára sarkaltak.”
A kisebb-nagyobb bosszúságok után november 20-án érkezett el Tischler számára a birminghami PCA-világbajnokság versenynapja. A felkészülését segítő Kokovai Andorral úgy döntöttek, egyedül a masters-kategóriában méretteti meg magát – ezzel is kerülve a stresszt. A döntés bejött.

„Andor rengeteget segített, de verseny közben vele sem egyeztethettem. Bele is estem abba a hibába, amibe sosem lenne szabad, várakozás közben elkezdtem az ellenfelekhez méregetni magam. S bizony azt éreztem, főleg a brit bajnokkal szemben nem sok esélyem lesz. Az első kör után hatan maradtunk, ott pedig középre szólítottak ki a színpadra.”

Ez már jó jel volt, mert ilyenkor az összetettben vezető versenyzőhöz mérik a többieket. Ez volt az első pillanat, hogy elhittem, lehet esélyem ebben a mezőnyben. A végeredmény kihirdetésekor már annak örül az ember, ha utoljára marad, a győztest ugyanis utolsóként szólítják...

– mesélte. 





 





Ezeket olvastad már?
"Otthon nyerünk" - hadüzenetet küldött a Real Madrid BL-hőse

"Otthon nyerünk" - hadüzenetet küldött a Real Madrid BL-hőse

A szurkolókkal ünnepeltek a magyar hokisok a nagy siker után - Videó

A szurkolókkal ünnepeltek a magyar hokisok a nagy siker után - Videó

Az erkélyen tartott sztriptízt a világ legszexibb időjósa

Az erkélyen tartott sztriptízt a világ legszexibb időjósa

Ébredés után, az ágyából posztolt angyali szelfit a világ legszexibb sportolónője

Ébredés után, az ágyából posztolt angyali szelfit a világ legszexibb sportolónője

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás