Mindenki erre várt, Ronaldo és Messi egy csapatban játszhat





Nem akárki hozná össze a csapatában a brutális Ronaldo, Messi párost. Lassan itt az ideje véghezvinni a nagy tervet. Most mindkét szupersztár mozdítható.



Megosztás
Szerző: vav
Létrehozva: 2021.03.02.
cristiano ronaldo inter miami juventus Barcelona David Beckham lionel messi

David Beckham amerikai csapatához szerződhet napjaink két legnagyobb futballsztárja, Cristiano Ronaldo és Lionel Messi. A tengerentúli bajnokságban (MLS) szereplő Inter Miami már Floridába csábított olyan veterán klasszisokat, mint például az argentin Gonzalo Higuaín és a francia Blaise Matuidi (mindkettőt a Juventustól, Ronaldo jelenlegi klubjától), de az igazán nagy durranás(ok?) még hátra vannak.

Ronaldo (balra) és Messi a decemberi Barca-Juve (0-3) BL-rangadón még egymás ellen játszott (Fotó: AFP)

A 45 éves angol futball- és PR-ikon Beckham a csapata mezbemutatóján beszélt a nagyra törő tervekről.

„A szurkolóink a legnagyobb sztárokat akarják látni. Már vannak olyan játékosaink, mint például Gonzalo Higuaín és Blaise Matuidi, akik csillognak nálunk. De a jövőben is szeretnénk élni a lehetőségekkel, hogy néhány újabb nagyszerű sztárt hozzunk Miamiba”

A világhírű résztulajdonosnál rákérdezték a Messi és Ronaldo szerződtetéséről terjedő hírekre is.

Beckham a legnagyobbakat várja Miamiba (Fotó: Instagram)

„Természetesen mindig a legnagyobb játékosokat akarjuk. Miaminak nagy vonzereje van mindenki számára, és ezek a futballisták azok, akiket ide akarunk hozni”

– válaszolta David Beckham.

Az Inter Miami 2013 óta tartó előkészületek után, tavaly szerepelt először az amerikai profiligában (MLS). A csapat új vezetőedzője Beckham hajdani Manchester United-beli játékostársa, Phil Neville.

Ami a kiszemelteket illeti, hosszú idő után először tűnnek egyszerre mozdíthatónak a jelenlegi csapataiktól. Messi szerződése nyáron lejár az eladósodott, csőd szélére sodródott Barcelonánál, ahonnan kimenekítené többek között a Paris Saint-Germain és a Manchester City is.

Ronaldo megállapodása jövő nyárig szól a Juventusnál, amely nagyon megsínylette a koronavírus-járvány okozta bevételkieséseket. Nem csak anyagilag, szakmailag is: sorozatban kilenc bajnoki cím után idén bukhatja a Serie A-aranyat. A torinói vezetők egyes hírek szerint most már szíves-örömest megspórolnák a portugál csillag csillagászati fizetését, aki termeli ugyan a gólokat, de a társaira mintha rossz hatással lenne - írta a Ripost.





Ezeket olvastad már?
„Még több kell” – Kitálalt a Fradi edzője Lisztes Krisztiánról

„Még több kell” – Kitálalt a Fradi edzője Lisztes Krisztiánról

Váratlan esemény történt, Schumacher óriási esélyt kapott

Váratlan esemény történt, Schumacher óriási esélyt kapott

Nagyot kockáztatott, de óriásit nyert Marco Rossi fontos embere

Nagyot kockáztatott, de óriásit nyert Marco Rossi fontos embere

Pucérra vetkőzve mutatta meg bájait Neymar kebelcsoda exe

Pucérra vetkőzve mutatta meg bájait Neymar kebelcsoda exe

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás