RETRO RÁDIÓ

Kiderült, mire vágyik Cseh Laci még az olimpiai aranynál is jobban





Több mint öt éve házas Diával a háromszoros olimpiai ezüstérmes úszó, de egyvalami még nem adatott meg nekik.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.03.27.
Örök szerelem

Keresd a nőt!

Igazi álompár Cseh Laci és Dia. Az úszó – aki a 2008-as pekingi olimpián három ezüst­érmet nyert úgy, hogy mindhárom alkalommal csak az ötkarikás játékok történetének legeredményesebb versenyzője, az amerikai Michael Phelps tudta megelőzni – állítja: pályafutása nagy sikerei nem jöttek volna ne­ki össze, ha nincs mellette imádott felesége, Diána.

Kapcsolatuk azért is különleges, mert a mai világban, főleg a hírességek körében oly ritka, hogy jóban-rosszban, hosszú éveken át kitartanak egymás mellett. Az ő szerelmük majd másfél évtizede kikezdhetetlen.

– 2007-ben ismerkedtünk meg, élénken él bennem az első találkozás emléke – mesélte a Borsnak Dia, és ahogy felelevenítette a történteket, mintha egy romantikus film kockái peregnének. Történt, hogy Dia az akkori országos bajnokságon hoszteszként dolgozott. Ő volt az egyike azoknak, akiket az a megtiszteltetés ért, hogy érmeket ad­hatott át a dobogósoknak.

Álompár

Éremátadóból feleség

– Laci az egyik utolsó versenye után, amikor a nyakába akasztottam az érmet, odahajolt, és azt mondta nekem: ezt a számot már csak azért úszta, hogy én rakjam a nyakába az aranyérmet. Nem tagadom, elpirultam.

A love storyban innen már nem volt megállás. Összejöttek, s előbb 2011-ben összeköltöztek, majd 2015-ben össze is házasodtak.

Ennyi idő alatt akarva-akaratlanul összecsiszolódnak az emberek, náluk sem történt ez másként. Laci állítólag kevésbé romantikus alkat, de párja hatására azért ő is változik az évek során.

Laci porszívózik

– Most már ott tart, hogy a házimunkában is segédkezik: a porszívót is kézbe veszi – mosolygott Dia.

Meghitt, boldog kapcsolatukra egyetlen árnyék vetül. Régóta szeretnének babát, de a trónörökös csak nem akar megérkezni.

– Amióta összekötöttük az életünket, próbálkozunk. De csak nem jön a baba. Pedig nincs semmilyen probléma velünk, egészségügyileg mindketten rendben vagyunk – magyarázta a 35 éves Dia, aki akupunktúrás szalont üzemeltet, megfordult a kezei alatt többek között az olimpiai bajnok dél-afrikai Chad le Clos is. – Az okok bizonyára máshol keresendők. Mint mindenki életében, a mi­énkben is vannak hullámvölgyek, amelyekből mindig van kiút, ez is egy ok lehet.

Alternatív megoldások

Dia a Borsnak korábban el­árulta, Lacin is alkalmaztak fül­akupunktúrát, aminek elsősorban izomlazító hatása van, ezenkívül pedig mentális segítséget nyújt, könnyebben kezeli a stresszt az ember.

– A tanulmányaim során szem­besültem vele, mennyire összetett az emberi test – folytatta Dia. – A legkisebb különbség is útjában állhat legnagyobb álmunknak, hogy közös gyermekünk szülessen. De nem va­gyunk egyáltalán elkeseredve. Ma már rengeteg alternatív megoldás létezik, természetgyógyász segítségét is igénybe vehetjük. Bár egyelőre csak természetes megoldáson gondolkodunk – árulta el Laci gyönyörű felesége.





Ezeket olvastad már?
Dibusz vagy Gulácsi? „Az úgy nem megy, hogy utálom a másikat"

Dibusz vagy Gulácsi? „Az úgy nem megy, hogy utálom a másikat"

„Szoboszlai két gólja nem számított" - a szakértő elárulta, mennyit ér a válogatott két győzelme

„Szoboszlai két gólja nem számított" - a szakértő elárulta, mennyit ér a válogatott két győzelme

Se bugyi, se más: teljesen meztelenül hempereg a kanapén az érzéki álomnő

Se bugyi, se más: teljesen meztelenül hempereg a kanapén az érzéki álomnő

Fradista gól is kellett az európai foci csodájához

Fradista gól is kellett az európai foci csodájához

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás