Szenved a Vidi, mi lesz így az Eb-n?





Idén a fehérváriak a legrosszabbak és ezt Marco Rossi is látja.



Megosztás
Szerző: SK
Létrehozva: 2021.02.22.
formahanyatlás

Hét bajnokiból csupán egy győzelem és öt vereség (ebből három hazai pályán). A számok alapján a Vidi jelenleg az NB I legrosszabb csapata, s a Diósgyőr elleni 1-3-as meccsen látottak nem garantálják, hogy hamar feltámad az együttes.

Figyel a kapitány

A hétvégi vergődést Marco Rossi szövetségi kapitány és segítői is láthatták. Ha ragaszkodnak elveikhez, ez a szezon csúnyán is végződhet a fehérvári kerettagok számára.

Rossi is látja, valami nem stimmel (Fotó: Nemzeti Sport)

— Aki nem játszik rendszeresen a klubjában, és nem nyújt egyenletesen jó teljesítményt, az nem lesz kerettag – hangsúlyozta már többször is Rossi.

Nos a fehérváriaknál több veszélyeztetett van. Vajon megmenti-e Nego Loicot az Izland ellen szerzett gólja? Esetleg Nikolics Nemanját a rutinja?

Nikolics a kispadra szorult

Hiába lett csapatkapitány, már nem alapember a Vidinél Nikolics Nemanja. A korábbi gólkirály idén csak egyszer kezdett, s általában csereként próbál segíteni kevesebb sikerrel.

Nikolics kiszorult a kezdőből (Fotó: Nemzeti Sport)

Gólt csak az Újpest ellen szerzett a csatár.

— Minden csapat életében van olyan periódus, amikor nem megy úgy a játék, ahogy az elvárható lenne, ilyenkor ráadásul a labda is mindig kifelé pattan – nyilatkozta a csatár, aki már búcsút intett a bajnoki címnek, s most már a dobogó miatt is aggódhat.

Ki lesz az edző?

A Vidinél egy hete menesztették Márton Gábor vezetőedzőt, a helyére beugró eddigi segítő Szalai Tamás pedig egyelőre nem látja, mit hoz a jövő. Korábban arról lehetett hallani, hogy külföldi szakember lehet hosszú távon a megoldás, de az sem elképzelhetetlen, hogy a játéktól tavaly nyáron visszavonuló Juhász Roland ül le a kispadra.

Kupameccs a Fradi ellen

Ha valami, hát egy Ferencváros elleni kupameccs most nem hiányzik a Vidinek. Pedig szerdán éppen a Groupama Arénában lép pályára a csapat, mely ebben a sorozatban mentheti meg ezt a pocsék szezont. A továbbjutás egy meccsen dől el, így végképp nincs könnyű helyzetben idegenben a Vidi.

 





Ezeket olvastad már?
Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Balogh Botondról

Bemutatjuk Marco Rossi csapatát, három érdekesség Balogh Botondról

„Ezt tudnám nézni egész nap!” – Hosszú Katinkát elképesztő szögből videózták

„Ezt tudnám nézni egész nap!” – Hosszú Katinkát elképesztő szögből videózták

Fontos hírt jelentett be a Liverpool, Szoboszlai is érintett – Fotó

Fontos hírt jelentett be a Liverpool, Szoboszlai is érintett – Fotó

Óriási üzlet lehet, külföldre vinnék a Fradi sztárjait

Óriási üzlet lehet, külföldre vinnék a Fradi sztárjait

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás